Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Cătălin Chirilă, dezvăluiri uluitoare după ce a devenit campion european în proba de 1000 de metri la canoe simplu: „Nu simţeam emoţii la start”

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2022, 11:08

Reclamă
Cătălin Chirilă, dezvăluiri uluitoare după ce a devenit campion european în proba de 1000 de metri la canoe simplu: „Nu simţeam emoţii la start

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă a fost invitatul lui Cătălin Oprişan, în emisiunea AS.ro Live

Cătălin Chirilă, dezvăluiri uluitoare după ce a devenit campion european în proba de 1000 de metri la canoe simplu. Sportivul a fost invitatul lui Cătălin Oprişan, în emisiunea AS.ro Live.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Chirilă a cucerit medalia de aur în proba de 1000 de metri, la Campionatul European de kaiac-canoe, ce s-a desfăşurat luna trecută, la Munche. Sportivul de 24 de ani a înregistrat timpul de 3 min 49 de secund şi 681/1000.

Cătălin Chirilă, dezvăluiri uluitoare după ce a devenit campion european în proba de 1000 de metri la canoe simplu

Cătălin Chirilă a povestit cum a trăit finala de 1000 de metri, de la Campionatul European. Sportivul a declarat că nu a simţit presiune, iar acest l-a ajutat pe parcursul cursei.

„Îngerașii au lucrat pentru mine. Ei mă vor ajuta să câștig mult timp. A venit proba de 1.000 de metri. Eu nu aveam încredere în mine. Eu sunt tipul confirmărilor. Nu am preconizat un loc. Am simțit o liniște interioară. Nu simțeam emoții la start.

Îl vedeam pe italian cât de emoționat era. Ne privea cu o frică. Mi-am dat seama că va fi bine. N-aveam cum să fiu atât de liniștit înainte de proba supremă. Am avut vânt. Foarte mulți adversari au declarat că i-a dezavantajat vântul și au spus că vom avea o altă cursă unde vom avea condiții egale.

Reclamă
Reclamă 4

Mă bucur că la europene a fost vremea ideală pentru toți. M-am bucurat că am câștigat în condiții egale”, a declarat Cătălin Chirilă, la emisiunea lui Cătălin Oprişan, AS.ro Live.

Cătălin Chirilă, medalie de aur în proba de 1000 de metri canoe de la Campionatul European

Cătălin Chirilă, medalie de aur în proba de 1000 de metri la canoe simplu de la Campionatul European. Chirilă a făcut o cursă senzaţională şi nu le-a dat nicio şansă rivalilor săi din finală.

Chirilă (24 ani), campion mondial în această probă, la începutul lunii, în Canada, a condus cursa de la un capăt la altul şi s-a impus cu timpul de 3 min 49 sec 681/1000, fiind urmat în clasamentul final de cehul Martin Fuksa, multiplu campion european şi medaliat la Mondiale, la 351/1000, şi de italianul Carlo Tacchini, la 1 sec 956/1000.

Reclamă

Ultima medalie europeană la canoe simplu 1.000 m a fost cucerită în 2011 la Belgrad de Iosif Chirilă (argint), iar ultimul titlu european a fost obţinut de Florin Mironcic (2006) la Racice.

Eduard Novak mizează pe Cătălin Chirilă la Jocurile Olimpice de la Paris

Eduard Novak mizează pe Cătălin Chirilă la Jocurile Olimpice de la Paris. Ministrul Sportului este ferm convins că sportivul de 24 de ani poate cuceri medalia de aur în ediția din 2024.

Eduard Novak, s-a întâlnit cu Cătălin Chirilă, campion european şi mondial la canoe, căruia i-a acordat o diplomă de merit în sport.

“L-am felicitat pe Cătălin Maxim Chirilă pentru performanţele lui şi l-am asigurat că îi vom oferi toate condiţiile de pregătire.

Sunt convins că are şanse mari să cucerească la Paris şi titlul olimpic”, a notat ministrul pe Facebook.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

12:32

VIDEOMesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare: „Cu ajutorul nostru, cel mai puternic club!”

12:02

Michael Brinegar a fost suspendat patru ani pentru dopa

11:57

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Cadou pentru fani: „Vă îmbrăţişez!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și