Închide meniul

Cătălin Chirilă, duel „de foc” cu Martin Fuksa! AntenaPLAY transmite exclusiv Campionatele Mondiale în perioada 25-27 august

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 august 2023, 20:59

Reclamă
Cătălin Chirilă, duel „de foc cu Martin Fuksa! AntenaPLAY transmite exclusiv Campionatele Mondiale în perioada 25-27 august

Cătălin Chirilă, duel "de foc" cu Martin Fuksa

Cătălin Chirilă şi Martin Fuksa / Profimediaimages

Cătălin Chirilă va avea un duel „de foc” cu Martin Fuksa la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. Românul care este campion mondial şi european promite să dea totul pentru a îi răsuna din nou imnul în competiţia care va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY în perioada 25-27 august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a lua startul în marea finală de la 1000 de metri, Cătălin Chirilă şi Martin Fuksa trebuie să treacă cu brio de calificări. La Duisburg, sportivul legitimat la CSA Steaua îi poate „sufla” cehului şi recordul mondial!

Cătălin Chirilă, duel „de foc” cu Martin Fuksa

Românul va avea un rival de top în proba de 1000 de metri. Martin Fuksa are un palmares senzaţional şi încearcă să îl lase pe Chirilă fără aur. Cehul în vârstă de 30 de ani a cucerit două titluri mondiale (2015, 2017) şi a terminat de alte 10 ori pe podium. A câştigat şi 12 medalii de aur la Campionatele Europene.

Am fost de două ori la Campionatele Mondiale la Duisburg şi, cred, am obţinut două medalii de aur şi două de argint. Acolo am reuşit şi să dobor recordul mondial la 1000 de metri. Cred că această competiţie mi se va potrivi„, a declarat Martin Fuksa, potrivit ceskenoviny.cz, înainte de a pleca spre Campionatele Mondiale.

Chirilă are de gând să îl lase pe Fuksa fără record! 3:49,681 este timpul scos de român la Munchen, în 2022, atunci când a câştigat titlul mondial. Recordul mondial pe care Chirilă îl atacă , stabilit de Fuksa la Duisbug, în 2018, este de 3:42.385.

Reclamă

Românul intră în calificări la C1 1000 miercuri, de la ora 18:48. A fost repartizat în a patra serie. Fuksa va lua startul puţin mai devreme, în seria a 3-a a calificărilor, de la ora 18:41.

Chirilă atacă recordul mondial la Duisburg

Încep uşor, uşor să intru într-o formă bună, într-o formă de concurs, am avut o cursă de control la sfârşitul săptămânii şi timpul pe care l-am parcurs pe distanţa de 1000 de metri este foarte bun.

Este apropiat de recordul mondial şi asta îmi dă speranţe foarte mari”, a spus Chirilă, în exclusivitate pentru Antena Sport, înainte de Campionatele Mondiale de la Duisburg.

Reclamă 4 / 0/3

Cătălin Chirilă a impresionat şi la Jocurile Europene de la Cracovia. Acolo, a obţinut un argint la proba de 500 metri, care nu este însă proba lui forte. El promite că îşi va lua revanşa în Germania, la 1000 de metri, unde se simte în largul său.

Vezi AICI programul complet al românilor la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și