Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Cătălin Chirilă, lecție de modestie: ”Nu mă consider talentat deloc! Mă bazez pe multă muncă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 septembrie 2022, 11:27

Cătălin Chirilă, lecție de modestie: ”Nu mă consider talentat deloc! Mă bazez pe multă muncă!”

Cătălin Chirilă a câştigat medalia de aur la kaiac-canoe, în proba de 500 de metri

Profimedia

Cătălin Chirilă a oferit o lecție de modestie la AS.ro LIVE. Campionul european la canoe a vorbit despre perioada dificilă prin care trece un sportiv pentru a atinge performanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 24 de ani, Cătălin Chirilă a câştigat medalia de aur în proba de canoe simplu pe distanţa de 1000 de metri de la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Munchen. A condus cursa de la un capăt la altul şi s-a impus cu timpul de 3 min 49 sec 681/1000.

Cătălin Chirilă, lecție de modestie

”Nu mă consider un tip talentat deloc. Mă bazez pe multă muncă. Liberele sunt foarte puține în acest sport. Eu îmi studiez foarte mult adversarii. Noi avem ochiul format și vedem sportivul care trage tare.

Va fi o perioadă scurtă de vacanță după campionatul național. Nu mai există concurență și voi fi singur. Diferența dintre mine și adversari va fi mare, din păcate. Trebuie să particip la aceste campionate naționale. Prefer să merg și să particip acolo. Am redus foarte mult efortul și antrenamentele.

România m-a ajutat într-o oarecare măsură. Am trecut prin perioade destul de grele. Mă dăruiesc mult prea mult!”, a declarat Cătălin Chirilă, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Cătălin Chirilă, dezvăluiri uluitoare la AS.ro LIVE după ce a devenit campion european la canoe

Cătălin Chirilă a făcut dezvăluiri uluitoare după ce a devenit campion european în proba de 1000 de metri la canoe simplu. Sportivul a fost invitatul lui Cătălin Oprişan, în emisiunea AS.ro Live.

Cătălin Chirilă a cucerit medalia de aur în proba de 1000 de metri, la Campionatul European de kaiac-canoe, ce s-a desfăşurat luna trecută, la Munche. Sportivul de 24 de ani a înregistrat timpul de 3 min 49 de secund şi 681/1000.

„Îngerașii au lucrat pentru mine. Ei mă vor ajuta să câștig mult timp. A venit proba de 1.000 de metri. Eu nu aveam încredere în mine. Eu sunt tipul confirmărilor. Nu am preconizat un loc. Am simțit o liniște interioară. Nu simțeam emoții la start.

Reclamă 4 / 0/3

Îl vedeam pe italian cât de emoționat era. Ne privea cu o frică. Mi-am dat seama că va fi bine. N-aveam cum să fiu atât de liniștit înainte de proba supremă. Am avut vânt. Foarte mulți adversari au declarat că i-a dezavantajat vântul și au spus că vom avea o altă cursă unde vom avea condiții egale.

Mă bucur că la europene a fost vremea ideală pentru toți. M-am bucurat că am câștigat în condiții egale”, a declarat Cătălin Chirilă, la emisiunea lui Cătălin Oprişan, AS.ro Live.

Eduard Novak mizează pe Cătălin Chirilă la Jocurile Olimpice de la Paris

Eduard Novak mizează pe Cătălin Chirilă la Jocurile Olimpice de la Paris. Ministrul Sportului este ferm convins că sportivul de 24 de ani poate cuceri medalia de aur în ediția din 2024.

Eduard Novak, s-a întâlnit cu Cătălin Chirilă, campion european şi mondial la canoe, căruia i-a acordat o diplomă de merit în sport.

“L-am felicitat pe Cătălin Maxim Chirilă pentru performanţele lui şi l-am asigurat că îi vom oferi toate condiţiile de pregătire. Sunt convins că are şanse mari să cucerească la Paris şi titlul olimpic”, a notat ministrul pe Facebook.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și