Închide meniul

Cătălin Preda, după argintul de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka: „Unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2023, 13:27

Cătălin Preda, după argintul de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka: „Unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei!

Cătălin Preda, după argintul de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka

Cătălin Preda, la finalul probei de la CM din Fukuoka/ Profimedia

Cătălin Preda a oferit prima reacţie, după argintul cucerit la Campionatele Mondiale de la Fukuoka. Săritorul susţine că momentul de la competiţia din Japonia este unul dintre cele mai frumoase din întreaga carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Preda şi Constantin Popovici au cucerit ambii medalii la Campionatele Mondiale de la Fukuoka. Preda a câştigat argintul, în timp ce Popovici a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, exclusiv în AntenaPLAY.

Cătălin Preda, după argintul de la Campionatele Mondiale de la Fukuoka

Cătălin Preda s-a declarat extrem de bucuros după rezultatul obţinut la Mondialele din Japonia. Acesta a vorbit şi despre Constantin Popovici, despre care susţine că a executat sărituri mai grele, fapt care i-a adus medalia de aur.

„Astăzi a fost doar argint pentru mine. Sunt bucuros pentru că știu procesul prin care am trecut și tot ce am învățat, cum mi-am îmbunătățit performanța în ultimii ani comparativ cu prima ediție de Campionate Mondiale la care am participat în urmă cu 4 ani în Coreea de Sud. O performanță foarte bună!

Astăzi a fost doar argint pentru mine. Sunt bucuros pentru că știu procesul prin care am trecut și tot ce am învățat, cum mi-am îmbunătățit performanța în ultimii ani comparativ cu prima ediție de Campionate Mondiale la care am participat în urmă cu 4 ani în Coreea de Sud. O performanță foarte bună!

Reclamă

Este unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei. Este un cumul de experiențe și o colecție de momente pe care le-am trăit. Oameni pe care i-am cunoscut, lacrimi, de fericire, de bucurie, durere, exaltare, dar astăzi a fost despre entuziasm, despre a mă bucura de moment și despre a vrea titlul de campion mondial”, a declarat Constantin Popovici.

Constantin Popovici şi Cătălin Preda, aur şi argint la Campionatele Mondiale de Nataţie

Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câştigat medaliile de aur şi argintlaCampionatele Mondiale de Nataţie, la sărituri în apă de la mare înălţime, probă ce a fost exclusiv în AntenaPLAY.

A fost prima oară când doi sportivi din aceeaşi ţară au fost pe podium la o ediţie de Mondiale, iar bucuria a fost una pe măsură. Cei doi au sărit ultimii şi şi-au asigurat cele două medalii.

Reclamă 4 / 0/3

Cei doi au repetat astfel isprava de la Campionatele Europene de Nataţie. Anul trecut, la Roma, cei doi cucereau de asemenea aurul şi argintul, într-o altăzi memorabilă pentru sportul românesc.

„Este extrem de multă muncă în spate şi cred că doar eu ştiu cât de mult am muncit pentru asta. Azi am primit răsplata. Această probă a fost cea pe care m-am concentrat la această ediţie. Sper că la anul voi merge mai bine şi la 10 metri”, a spus Constantin Popovici, după ce a cucerit aurul la Fukuoka.

Imnul României a răsunat pentru prima oară la această ediţie a Campionatelor Mondiale de Nataţie, aceste fiind primele două medalii câştigate de sportivii noştri.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și