Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Cosmin Radu, impresionat de ”Armada”! ”Fanii de la fotbal nu aveau voie la polo!” Povești de senzație din Italia și Croația

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2021, 15:42

Cosmin Radu, impresionat de ”Armada”! ”Fanii de la fotbal nu aveau voie la polo!” Povești de senzație din Italia și Croația

Cosmin Radu, impresionat de ”Armada” (n.r. - fanii celor de la Rijeka)

Cosmin Radu, impresionat de ”Armada” (n.r. – fanii celor de la Rijeka), pe vremea când evolua în Croația. Fostul căpitan al echipei naționale de polo a dezvăluit faptul că fanii de la fotbal nu aveau voie la polo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Radu, impresionat de ”Armada”

Fanii de la fotbal nu aveau voie la polo. Nu aveau nicio legătură cu ”Armada” (n.r. – fanii celor de la Rijeka). La un singur meci le-a dat voie să vină. Au făcut o atmosferă senzațională. Au venit la meciul 5 din finala din 2015. A fost meciul în care am avut cei mai mulți suporteri.

Au pus tribune de jur împrejur. Nici nu auzeai ce spuneai. Când am jucat cu naționala împotriva Italiei, la Roma, au fost vreo 5-6 mii de fani. Tu, ca sportiv, trebuie să ignori ce se întâmplă în tribună. Nu te poți bucura de spectacol, trebuie să vezi după”, a povestit Cosmin Radu la AS.ro LIVE.

Cosmin Radu a evoluat pentru Mladost

În Croația, Radu a evoluat pentru Mladost, una dintre cele mai bune echipe de polo din lume. Acesta și-a început cariera la Rapid.

Reclamă

În 2011 am plecat în Croația, în primul an am câștigat Cupa, am ieșit pe trei în Champions League. Mladost este una dintre cele mai puternice echipe din lume. Au 7 trofee Champions League”, a mai spus Cosmin Radu.

Cosmin Radu este fan Rapid

Înainte de a ajunge în Croația, Cosmin Radu a evoluat și în Italia, la Firenze. Fostul căpitan al naționalei nu prea a fost atras de fotbal și susține că a mers la un singur meci în 7 ani. Acesta a dezvăluit că este fan Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

În Italia e competiția foarte mare. Fiecare meci este o bătălie. Tu, de pe locul 10, puteai să câștigi cu echipa de pe locul trei. Ei mă vedeau ca un român. Acolo se glumește mult. Mentalitatea este foarte diferită. La 15 minute după ce ai pierdut meciul, nu se mai gândește nimeni la meci.

Mă întrebau de Mutu pe stradă. Era cineva în Serie A. Pe mine nu mă interesa fotbalul. Mereu am ținut cu o singură echipă și aia m-a interesat. Am urmărit, dar nu am suferit. E normal ce s-a întâmplat, dacă lucrurile nu au funcționat cum trebuie”, susține fostul poloist al naționalei.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și