Închide meniul
VIDEO

Cristi Chivu a fost impresionat de David Popovici! Mesajul fostului căpitan al naţionalei pentru campionul mondial

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iunie 2022, 13:21

Cristi Chivu a fost impresionat de David Popovici! Mesajul fostului căpitan al naţionalei pentru campionul mondial

David Popovici a devenit campion mondial la 100 şi 200 de metri liber

Profimedia

Cristi Chivu a fost impresionat de David Popovici. Fostul căpitan al naţionalei a avut un mesaj superb pentru tânărul de 17 ani, care a devenit campion mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

1 min 43 sec și 21 de sutimi a fost timpul obținut de David Popovici, un nou record mondial la juniori. Popovici e debutant la Mondialele de seniori.

Cristi Chivu a fost impresionat de David Popovici

„S-a născut o stea”, a transmis Chivu, pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by @Chivu_Official (@cristianchivu)

Reclamă

Gigi Becali, elogiu pentru David Popovici

Gigi Becali, patronul de la FCSB, laudă performanţa obţinută de David Popovici la Campionatul Mondial. Becali pune totul pe seama puterii divine şi a muncii depusă de sportiv.

David Popovici a scris istorie şi a devenit campion mondial la 200 metri liber.Înotătorul român a obţinut timpul de 1 min 43 sec şi 21 sutimi şi a stabilit un nou record mondial la juniori. Performanţa românului a impresionat toată ţara, chiar şi pe Gigi Becali.

Gigi Becali se numără şi el printre cei care i-au adus laude lui David Popovici, după succesul obţinut la Budapesta. Patronul celor de la FCSB a subliniat că în ciuda condiţiilor precare din sport pe care le are România, Popovici a reuşit o performanţă istorică.

Reclamă 4 / 0/3

„Ne mai dă și nouă Dumnezeu câte o bucurie. Îl arată pe David, care îl invinge pe Goliat. Asta este numai putere dumnezeiască. Ei au bani, bazine… vitaminizare. Nu are bazinele voastre și a venit să vă câștige peste voi. Asta e numai putere dumnezeiască”, a declarat Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Camelia Potec, fascinată de performanţa istorică a lui David Popovici

Camelia Potec, campioană olimpică la proba de 200 de metri liber la Jocurile Olimpice din 2004, este de părere că David Popovici are toate şansele să devină unul dintre cei mai importanţi înotători din istoria sportului. Totodată, Potec susţine că tânărul de 17 ani a setat noi referinţe în sportul său.

„Sunt specialiști din domeniu și își dau seama că e un sportiv de excepție, care poate realiza lucruri extraordinare, care poate schimba partea aceasta cu înotul la superlativ. A dat peste cap multe lucruri care erau împământenite în sportul nostru.

Sunt multe lucruri tehnice pe care le-a adus în bazin. Nu o să ofer detalii despre partea tehnică, a partea antrenorului federal, a echipei tehnice. Pot să vorbesc de potențialul lui, este foarte mare. Doar cei din domeniu își dau seama la ce nivel poate ajunge”, a declarat Camelia Potec, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și