Închide meniul

Cristina Pîrv, dezvăluiri cutremurătoare: „M-au atacat doi drogaţi cu pistoalele!” Drama din familie: „Mama a murit aproape în braţele mele!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2023, 10:19

Reclamă
Cristina Pîrv, dezvăluiri cutremurătoare: „M-au atacat doi drogaţi cu pistoalele! Drama din familie: „Mama a murit aproape în braţele mele!

Cristina Pîrv a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Facebook Cristina Pîrv

Cristina Pîrv, fosta mare voleibalistă, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viaţa din Brazilia. Cristina a povestit că a trecut prim momente terifiante în timp ce se afla în Brazilia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Pîrv a câştigat numai puţin de 18 trofee cu echipele la care a jucat şi a fost desemnată şi cea mai bună voleibalistă de la Campionatul European. Timp de 10 ani, Cristina Pîrv a fost căsătorită cu Giba, cel mai bun jucător de volei din istorie.

În perioada în care a locuit în Brazilia, Cristina Pîrv a trecut prim momente dramatice.

Cristina Pîrv, dezvăluiri cutremurătoare: „M-au atacat doi drogaţi cu pistoalele!”

Multă lume mă întreba de ce m-am întors în România, dar siguranța pe care o am aici nu o aveam în Brazilia. Când m-am întors în România mi-era teamă, rămăsesem marcată. Nu știam unde să-mi țin geanta, îmi închideam geamurile de la mașină, mă uitam dreapta, stânga. Iar acolo mergeam doar cu mașină blindată! Aveam inclusiv o geantă fake, nu umblam cu bijuterii, cu ceas. Din nefericire, tot am trăit un moment extrem de neplăcut. Mi s-a întâmplat într-o zi când am mers la psiholog. Era o clinică cu două etaje și am lăsat mașina chiar în față. Când am intrat, era un coridor mare, iar în spatele meu au apărut doi tipi. M-au abordat imediat „money, money, money”. M-am întors… Aveam cheile de la mașină, telefonul și geanta în mână. „Luați!”. As ta a fost reacția mea… M-am și pregătit pentru asta pentru că vedeam documentare.

S-au dus imediat la o altă tipă ca să-i vadă ceasul de la mână și i-au spus „ăsta nu e bun”. S-au întors la mine: „Dă-mi să văd ce ceas ai! Dă-l încoace!”. Și mi l-a luat. Era un Cartier, primul meu ceas, pe care-l aveam de vreo 15 ani. L-au luat și l-au băgat într-o geantă mare neagră. Mi-au luat și cheile de la mașină. Mi-au furat tot din mașină și-au lăsat-o abandonată. Ei au plecat cu taxiul și nu i-a prins nimeni. Aveau doar bijuterii și bani, după ce au mai jefuit vreo două magazine.

Reclamă

Amândoi aveau pistoalele la brâu! Și erau drogați cu siguranță. Ne-au luat pe toți, vreo șase, șapte persoane, și ne-au băgat într-o sală. Unul dintre ei a venit la mine din nou și m-a întrebat: „Ce-ai în geanta aia?”. „Ți-am dat…„, a povestit Cristina Pîrv pentru gsp.ro.

Cristina Pîrv a vorbit şi depsre momentele dureroase din familie. În 2015, Cirtina Pîrv şi-a pierdut atât tatăl, cât şi sora, iar fiica sa a fost operată. A trăit un moment sfâşietor şi cu mama sa.

„Eram la Curitiba, în Brazilia, unde locuiam. Am dus-o de urgență la spital pentru că avea apendicită. Am operat-o, după două zile a venit acasă. Totul bine. După două săptămâni m-a sunat de la școală „Mami, nu sunt bine!”. Apoi m-a sunat directoarea. Am ajuns albă la față acolo. Ne-am dus direct la spital: „Trebuie s-o băgăm direct în sala de operație!”. Pff! Avea 11 ani, în 2015, un an greu pentru mine, când mi-am pierdut tatăl și sora. Mama aproape a murit în brațele mele, după ce-a venit salvarea de două ori la ea”, a mai povestit Cristina Pîrv.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Pîrv, dezvăluiri despre cadoul pe care i l-a făcut lui Pele

Cristina Pîrv, dezvăluiri despre cadoul pe care i l-a făcut lui Pele. Cristina Pîrv a fost o regină a voleiului în Brazilia. Acolo l-a întâlnit pe regele Pele, pe care l-a tratat cu palinca românească! Cristina Pîrv şi Pele s-au întâlnit la mai multe evenimente în Brazilia. „Era un om simplu, foarte prietenos. I-am dat o pălincă”, şi-a amintit Cristina Pârv în exclusivitate pentru as.ro, după ce marele Pele a murit.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și