Închide meniul
UPDATE

Cupa Mondială de haltere e live în AntenaPLAY! Ultima competiţie care aduce calificarea la Jocurile Olimpice

Dan Roșu Publicat: 1 aprilie 2024, 13:00 / Actualizat: 1 aprilie 2024, 16:05

Reclamă
Cupa Mondială de haltere e live în AntenaPLAY! Ultima competiţie care aduce calificarea la Jocurile Olimpice

Cupa Mondială de haltere, ultima competiţie care poate aduce calificarea la Jocurile Olimpice

Loredana Toma şi Mihaela Cambei - Antena Sport

A început Cupa Mondială de haltere, ultima competiţie care aduce calificarea la Jocurile Olimpice 2024. Probele de la categoria A, de la competiția care se desfășoară în perioada 31 martie – 11 aprilie, se vor vedea live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, concursul de la Phuket este ultimul de Calificare Olimpică, iar întrecerea din sala Universităţii Rajabhat aduce la start şi patru halterofili din România, care luptă pentru medalii şi o prezenţă la Jocurile Olimpice.

Cupa Mondială de haltere, ultima competiţie care aduce calificarea la Jocurile Olimpice

Update luni, ora 13:00: Valentin Ionadi Iancu nu va participa la categoria 61 kg de la Cupa Mondială de haltere de la Phuket. Sportivul român a trecut de cântarul oficial, dar nu va putea intra în competiţie din cauza unor probleme medicale.

Update 18.00: A avut loc ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale de la Phuket! Patru români vor lua startul în competiţia care are o miză uriaşă.

Reclamă

Valentin Iancu (61 kg), Mihaela Cambei (55 kg), Andreea Cotruţa (59 kg) şi Loredana Toma (71 kg) sunt reprezentanţii ţării noastre care vor lupta pentru medaliile din Thailanda.

Loredana Toma şi Mihaela Cambei au şanse uriaşe de a obţine calificarea oficială la Jocurile Olimpice 2024, în urma întrecerii din Thailanda. La Paris speră să ajungă şi Andreea Cotruţa, care are însă nevoie de o performanţă consistentă.

Programul complet al Românilor, la Cupa Mondială de Haltere

Primul care ar fi trebuit să intre în concurs era Valentin Iancu. Acesta ar fi trebuit să concureze la 61 de kilograme pe 1 aprilie, de la ora 16:30, însă s-a retras. Pe 2 aprilie, de la ora 15:00, o putem vedea în lupta pentru medalii pe Mihaela Cambei, live în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

La categoria 71 de kilograme, o vom avea în întrecere pe Loredana Toma pe 7 aprilie, de la ora 15:00, de asemenea live pe platforma noastră.

  • Mihaela Cambei – 55 kg – 2 aprilie, 15:00
  • Loredana Toma – 71 kg – 7 aprilie, 15:00

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor Vezi toate știrile
Citește și