Închide meniul
Video

Mattias Ekström a câștigat Cursa Campionilor și l-a egalat pe Sebastian Loeb! Mick Schumacher, finalist în premieră în proba individuală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2023, 15:00 / Actualizat: 29 ianuarie 2023, 20:38

Cursa Campionilor e LIVE în AntenaPLAY

Cursa Campionilor e LIVE în AntenaPLAY

Mattias Ekstrom a câștigat Cursa Campionilor și l-a egalat pe Sebastian Loeb la numărul de titluri. A fost spectacol total în proba individuală pe gheața și zăpada de la Pite Havsbad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suedezul Ekstrom l-a învins în marea finală pe Mick Schumacher, germanul fiind una dintre surprizele plăcute ale competiției.

Mattias Ekström a câștigat Cursa Campionilor și l-a egalat pe Sebastian Loeb!

După ce a impresionat în proba pe echipe de sâmbătă, Oliver Solberg a făcut accident astăzi și a fost eliminat încă din sferturile de finală de Thierry Neuville. Belgianul a produs surpriza și l-a eliminat și pe Sebastian Loeb, marele favorit de la Cursa Campionilor. Nici alte nume importante precum Mika Hakkinen sau Valtteri Bottas nu s-au descurcat prea bine, fiind eliminați încă din primul tur.

Sebastian Vettel, Mick Schumacher, Thierry Neuville și Mattias Ekstrom au fost cei 4 semifinaliști. După cele 2 dispute din fiecare semifinală, Mick Schumacher și Mattias Ekstrom s-au calificat în marea finală. Acolo, suedezul a fost mult mai agresiv și și-a trecut în cont al patrulea titlu la Cursa Campionilor, egalându-i astfel pe Sebastian Loeb și pe Didier Auriol.

Sâmbătă, în prima zi a competiției din Suedia, Norvegia a câștigat proba pe echipe.

Reclamă

Oliver Solberg şi Petter Solberg au ieșit învingători în cursa de „5 stele” desfășurată pe Marea Baltică înghețată.

Cei doi norvegieni au fost mai rapizi decât vedetele Mick Schumacher, Valtteri Bottas sau Sebastien Loeb și au obținut marele trofeu.

Cursa Campionilor, în AntenaPLAY

Printre numele răsunătoare pe care le poţi vedea în AntenaPLAY se numără Sebastian Loeb, Sebastian Vettel, Mick Schumacher, David Coulthard, Mika Hakkinen, Valterri Bottas, Tom Kristensen sau Johan Kristoffersson.

Reclamă 4 / 0/3

Cum arată echipele:

  • Germania – Sebastian Vettel şi Mick Schumacher
  • Finlanda – Mika Hakkinen şi Valtteri Bottas
  • Norvegia – Oliver Solberg şi Petter Solberg
  • Suedia – Johan Kristoffersson şi Felix Rosenqvist
  • Marea Britanie – Jamie Chadwick şi David Coulthard
  • America Latină – Felipe Drugovich + un pilot ce va fi anunţat
  • Statele Unite: Tanner Foust şi Travis Pastrana
  • Franţa: Sebastian Loeb şi Adrien Tambay

INTĂ AICI SĂ VEZI CURSA CAMPIONILOR LIVE ÎN AntenaPLAY

Ce este Cursa Campionilor

Competiţia este văzută ca un festival de motorsport, cu o istorie care începe din 1988. La întrecere iau parte piloţi de Formula 1, Formula 2, IndyCar, Le Mans, W Series, World Rally, World Rallycross, Nitro Rallycross şi X-Games.

Toţi piloţii vor beneficia de acelaşi model de bolid, diferenţa fiind făcută doar de skillurile sportivilor.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și