Închide meniul
Video

Mattias Ekström a câștigat Cursa Campionilor și l-a egalat pe Sebastian Loeb! Mick Schumacher, finalist în premieră în proba individuală

Antena Sport Publicat: 29 ianuarie 2023, 15:00 / Actualizat: 29 ianuarie 2023, 20:38

Reclamă

Cursa Campionilor e LIVE în AntenaPLAY

Cursa Campionilor e LIVE în AntenaPLAY

Mattias Ekstrom a câștigat Cursa Campionilor și l-a egalat pe Sebastian Loeb la numărul de titluri. A fost spectacol total în proba individuală pe gheața și zăpada de la Pite Havsbad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suedezul Ekstrom l-a învins în marea finală pe Mick Schumacher, germanul fiind una dintre surprizele plăcute ale competiției.

Mattias Ekström a câștigat Cursa Campionilor și l-a egalat pe Sebastian Loeb!

După ce a impresionat în proba pe echipe de sâmbătă, Oliver Solberg a făcut accident astăzi și a fost eliminat încă din sferturile de finală de Thierry Neuville. Belgianul a produs surpriza și l-a eliminat și pe Sebastian Loeb, marele favorit de la Cursa Campionilor. Nici alte nume importante precum Mika Hakkinen sau Valtteri Bottas nu s-au descurcat prea bine, fiind eliminați încă din primul tur.

Sebastian Vettel, Mick Schumacher, Thierry Neuville și Mattias Ekstrom au fost cei 4 semifinaliști. După cele 2 dispute din fiecare semifinală, Mick Schumacher și Mattias Ekstrom s-au calificat în marea finală. Acolo, suedezul a fost mult mai agresiv și și-a trecut în cont al patrulea titlu la Cursa Campionilor, egalându-i astfel pe Sebastian Loeb și pe Didier Auriol.

Sâmbătă, în prima zi a competiției din Suedia, Norvegia a câștigat proba pe echipe.

Reclamă
Reclamă 4

Oliver Solberg şi Petter Solberg au ieșit învingători în cursa de „5 stele” desfășurată pe Marea Baltică înghețată.

Cei doi norvegieni au fost mai rapizi decât vedetele Mick Schumacher, Valtteri Bottas sau Sebastien Loeb și au obținut marele trofeu.

Cursa Campionilor, în AntenaPLAY

Printre numele răsunătoare pe care le poţi vedea în AntenaPLAY se numără Sebastian Loeb, Sebastian Vettel, Mick Schumacher, David Coulthard, Mika Hakkinen, Valterri Bottas, Tom Kristensen sau Johan Kristoffersson.

Reclamă

Cum arată echipele:

  • Germania – Sebastian Vettel şi Mick Schumacher
  • Finlanda – Mika Hakkinen şi Valtteri Bottas
  • Norvegia – Oliver Solberg şi Petter Solberg
  • Suedia – Johan Kristoffersson şi Felix Rosenqvist
  • Marea Britanie – Jamie Chadwick şi David Coulthard
  • America Latină – Felipe Drugovich + un pilot ce va fi anunţat
  • Statele Unite: Tanner Foust şi Travis Pastrana
  • Franţa: Sebastian Loeb şi Adrien Tambay

INTĂ AICI SĂ VEZI CURSA CAMPIONILOR LIVE ÎN AntenaPLAY

Ce este Cursa Campionilor

Competiţia este văzută ca un festival de motorsport, cu o istorie care începe din 1988. La întrecere iau parte piloţi de Formula 1, Formula 2, IndyCar, Le Mans, W Series, World Rally, World Rallycross, Nitro Rallycross şi X-Games.

Toţi piloţii vor beneficia de acelaşi model de bolid, diferenţa fiind făcută doar de skillurile sportivilor.

Recomandări

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54 16 iun.

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50 16 iun.

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37 16 iun.

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31 16 iun.

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02 16 iun.

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54 16 iun.

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și