Închide meniul

Norvegia a câștigat proba pe echipe la Cursa Campionilor! Spectacol pe zăpădă oferit de Mick Schumacher, Vettel și Loeb, în AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2023, 15:55

Norvegia a câștigat proba pe echipe la Cursa Campionilor! Spectacol pe zăpădă oferit de Mick Schumacher, Vettel și Loeb, în AntenaPLAY

Cursa Campionilor e LIVE în AntenaPLAY

Cursa Campionilor e LIVE în AntenaPLAY

Prima zi din Cursa Campionilor, transmisă LIVE în AntenaPLAY, se încheiat cu victoria echipei Norvegiei. Competiţia se desfăşoară în Suedia, pe zăpada şi gheaţa de la Pite Havsbad, chiar pe Marea Baltică îngheţată. Nume uriaşe sunt prezente, precum Sebastian Vettel, Sebastien Loeb sau Mika Hakkinen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Norvegia a câștigat prima zi de la Cursa Campionilor, proba pe echipe! Oliver Solberg și Petter Solberg au făcut spectacol în fața vedetelor Mick Schumacher, Valtteri Bottas sau Sebastien Loeb.

Cursa Campionilor, în AntenaPLAY

Cum arată echipele:

Printre numele răsunătoare pe care le poţi vedea în AntenaPLAY se numără Sebastian Loeb, Sebastian Vettel, Mick Schumacher, David Coulthard, Mika Hakkinen, Valterri Bottas, Tom Kristensen sau Johan Kristoffersson.

INTĂ AICI SĂ VEZI CURSA CAMPIONILOR LIVE ÎN AntenaPLAY

Ce este Cursa Campionilor

Competiţia este văzută ca un festival de motorsport, cu o istorie care începe din 1988. La întrecere iau parte piloţi de Formula 1, Formula 2, IndyCar, Le Mans, W Series, World Rally, World Rallycross, Nitro Rallycross şi X-Games.

Reclamă

Competiţia este împărţită în două zile, prima având o întrecere pe echipe, pe ţări, iar a doua venind cu proba individuală. Toţi piloţii vor beneficia de acelaşi model de bolid, diferenţa fiind făcută doar de skillurile sportivilor.

Sebastian Loeb are şansa să devină primul pilot care se impune de cinci ori la Cursa Campionilor. El are patru titluri, fiind la egalitate cu Didier Auriol. Loeb este şi campionul en-titre, el câştigând şi în 2022, tot la Pite Havsbad.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil Vezi toate știrile
Citește și