Închide meniul

Norvegia a câștigat proba pe echipe la Cursa Campionilor! Spectacol pe zăpădă oferit de Mick Schumacher, Vettel și Loeb, în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2023, 15:55

Reclamă
Norvegia a câștigat proba pe echipe la Cursa Campionilor! Spectacol pe zăpădă oferit de Mick Schumacher, Vettel și Loeb, în AntenaPLAY

Cursa Campionilor e LIVE în AntenaPLAY

Cursa Campionilor e LIVE în AntenaPLAY

Prima zi din Cursa Campionilor, transmisă LIVE în AntenaPLAY, se încheiat cu victoria echipei Norvegiei. Competiţia se desfăşoară în Suedia, pe zăpada şi gheaţa de la Pite Havsbad, chiar pe Marea Baltică îngheţată. Nume uriaşe sunt prezente, precum Sebastian Vettel, Sebastien Loeb sau Mika Hakkinen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Norvegia a câștigat prima zi de la Cursa Campionilor, proba pe echipe! Oliver Solberg și Petter Solberg au făcut spectacol în fața vedetelor Mick Schumacher, Valtteri Bottas sau Sebastien Loeb.

Cursa Campionilor, în AntenaPLAY

Cum arată echipele:

Printre numele răsunătoare pe care le poţi vedea în AntenaPLAY se numără Sebastian Loeb, Sebastian Vettel, Mick Schumacher, David Coulthard, Mika Hakkinen, Valterri Bottas, Tom Kristensen sau Johan Kristoffersson.

  • Germania – Sebastian Vettel şi Mick Schumacher
  • Finlanda – Mika Hakkinen şi Valtteri Bottas
  • Norvegia – Oliver Solberg şi Petter Solberg
  • Suedia – Johan Kristoffersson şi Felix Rosenqvist
  • Marea Britanie – Jamie Chadwick şi David Coulthard
  • America Latină – Felipe Drugovich + un pilot ce va fi anunţat
  • Statele Unite: Tanner Foust şi Travis Pastrana
  • Franţa: Sebastian Loeb şi Adrien Tambay

INTĂ AICI SĂ VEZI CURSA CAMPIONILOR LIVE ÎN AntenaPLAY

Ce este Cursa Campionilor

Competiţia este văzută ca un festival de motorsport, cu o istorie care începe din 1988. La întrecere iau parte piloţi de Formula 1, Formula 2, IndyCar, Le Mans, W Series, World Rally, World Rallycross, Nitro Rallycross şi X-Games.

Reclamă
Reclamă 4

Competiţia este împărţită în două zile, prima având o întrecere pe echipe, pe ţări, iar a doua venind cu proba individuală. Toţi piloţii vor beneficia de acelaşi model de bolid, diferenţa fiind făcută doar de skillurile sportivilor.

Sebastian Loeb are şansa să devină primul pilot care se impune de cinci ori la Cursa Campionilor. El are patru titluri, fiind la egalitate cu Didier Auriol. Loeb este şi campionul en-titre, el câştigând şi în 2022, tot la Pite Havsbad.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și