Închide meniul
VIDEO

Cursa din Formula 3™ a Marelui Premiu al Bahrainului a fost în AntenaPLAY. Luke Browning a câştigat prima cursă a sezonului

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 2 martie 2024, 10:25 / Actualizat: 2 martie 2024, 12:01

Cursa din Formula 3™ a Marelui Premiu al Bahrainului a fost în AntenaPLAY. Luke Browning a câştigat prima cursă a sezonului

Cursa din Formula 3 a Marelui Premiu al Bahrainului a fost în AntenaPLAY! Luke Browning a câştigat-o

Luke Browning/ AntenaPLAY

Cursa din Formula 3™ a Marelui Premiu al Bahrainului a fost, în AntenaPLAY. Luke Browning a câştigat cursa, după ce a plecat de pe locul secund al grilei. A fost urmat pe podium de Christian Mansell şi Tim Tramnitz. Pentru Browning, a fost primul succes din Formula 3, din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Cursa din Formula 3™ a Marelui Premiu al Bahrainului, ACUM, în AntenaPLAY

Final! Luke Browning a câştigat prima cursă a sezonului de Formula 3! Pilotul de la Hitech a fost urmat pe podium de Christian Mansell şi Tim Tramnitz! Dino Beganovic, cel care a plecat din pole-position, a încheiat cursa pe locul 13, cu cel mai bun timp.

Update: Duel spectaculos pentru locul secund, între Christian Mansell şi Sami Meguetounif, în turul al cincilea! Pilotul de la ART Grand Prix a ieşit învingător, după o depăşire superbă.

Update: Start dezastruos pentru Dino Beganovic! Pilotul suedez a fost depăşit la start de toţi ceilalţi piloţi, după ce a suferit o problemă la monopostul său. Pe primul loc, după primul tur, se află Luke Browning.

Reclamă

Update 11:00: A început cursa din Formula 3 a Marelui Premiu al Bahrainului! Dino Beganovic, de la Prema, a plecat din pole position! A fost urmat pe grila de start de Luke Browning, de la Hitech, şi de colegul de echipă, Gabriele Mini.

Dino Beganovic va pleca primul în cursa de sâmbătă de Formula 3 a Marelui Premiu al Bahrainului. Pilotul celor de la Prema Racing va fi urmat de Luke Browning, de la Hitech Pulse-Eight. În linia a doua se vor afla piloţii Gabriele Mini (Prema Racing) şi Sami Meguetounif (Trident), în linia a doua.

În cursa de sprint de vineri din Formula 3 s-a impus Arvid Lindblad. El a fost urmat pe podium de Laurens Van Hoepen şi Leonardo Forna.

Reclamă 4 / 0/3

Lista completă a piloţilor din sezonul 2024 de Formula 3

Ediţia din 2024 de Formula 3 va aduce la start 30 de piloţi, care vor concura pentru 10 echipe, în direct în AntenaPLAY.

  • Prema Racing – Dino Beganovic, Gabriele Mini, Arvid Lindblad
  • Trident – Leonardo Fornaroli, Sami Meguetounif, Santiago Ramos
  • MP Motorsport – Tim Tramnitz, Kacper Sztuka, Alex Dunne
  • Campos Racing – Sebastian Montoya, Oliver Goethe, Mari Boya
  • Hitech Pulse-Eight – Luke Browning, Martinius Stenshorne, Cian Shields
  • Jenzer Motorsport – Charlie Wurz, Max Esterson, Matias Zagazeta
  • Van Amersfoort Racing – Noel Leon, Sophia Florsch, Tommy Smith
  • ART Grand Prix – Christian Mansell, Laurens van Hoepen, Nikola Tsolov
  • PHM AIX Racing – Tasanapol Inthraphuvasak, Nikita Bedrin, Joshua Dufek
  • Rodin Motorsport – Callum Voisin, Piotr Wisnicki, Joseph Loake

Lista curselor din Formula 3 din 2024

  • Bahrain International Circuit, Sakhir (1-2 martie)
  • Albert Park Circuit, Melbourne (23-24 martie)
  • Imola Circuit, Imola (18-19 mai)
  • Circuit de Monaco, Monaco (25-26 mai)
  • Circuit de Barcelona-Catalunya, Montmelo (22-23 iunie)
  • Red Bull Ring, Spielberg (29-30 iunie)
  • Silverstone Circuit, Silverstone (6-7 iulie)
  • Hungaroring, Mogyorod (20-21 iulie)
  • Circuit de Spa-Francorchamps, Stavelot (27-28 iulie)
  • Monza Circuit, Monza (31 august – 1 septembrie)
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-1! Rivaldinho a reuşit să egaleze! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și