Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

David Popovici, model pentru copiii din România: ”Au venit părinții la bazin!” Sportivii, îndemnați să se promoveze mai mult

Silviu Corneanu Publicat: 7 decembrie 2021, 15:59

Reclamă
David Popovici, model pentru copiii din România: ”Au venit părinții la bazin!” Sportivii, îndemnați să se promoveze mai mult

David Popovici, desemnat cel mai bun tânăr jucător al Europei, din 2021

Profimediaimages

Puștiul minune al înotului a reușit performanțe remarcabile în acest an, fiind desmnat recent cel mai bun tânăr sportiv din Europa. Popovici a devenit o sursă de inspirație pentru tinerii români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu l-am cunoscut acum doi ani, pe Popovici. Datorită faptului că el a avut performanțele astea, mie îmi veneau părinții la bazin și-mi ziceau că cei mici vor să ajungă precum David. Același lucru s-a întâmplat și în tenis, cu Simona Halep. Mulți copii s-au apucat de tenis datorită ei.

Dacă îți dezvolți puțin imaginea, atragi mai mulți oameni spre sportul pe care tu îl faci. Nu știu dacă m-aș duce la o echipă, cât sportivilor individual. Aș prefera să mă duc la un sport mai puțin mediatizat. Performanțele noastre nu sunt reprezentate de fotbal”, a spus Sebastian Furtună la AS.ro LIVE.

David Popovici, cel mai bun tânăr sportiv din Europa

David Popovici a fost desemnat cel mai bun tânăr sportiv din Europa. Tânărul de 17 ani a obţinut performanţe remarcabile la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice. David Popovici este câștigătorul Premiului Piotr Nurowski. Reuşita a fost recompensată şi cu o bursă de formare de 15.000 de euro. Este primul român care a fost recompensat cu o astfel de distincţie.

Reclamă
Reclamă

Mă bucur că am câştigat, mă simt bine. Pe măsură ce ne apropiam de anunţarea câştigătorului mă aşteptam cât de cât pentru că lumea mi-a spus că am ţinut un discurs bun. Nu am avut emoţii înainte sau în timpul discursului, dar pe măsură ce ne-am apropiat de momentul desemnării câştigătorului spiritul competitiv din mine dicta şi urla: ‘Câştigă, trebuie să câştigi!’. Aşa că, mă bucur că s-a întâmplat”, a declarat David Popovici într-un interviu acordat pentru COSR.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:51

VideoSportul de mare performanţă trebuie să ţină pasul cu tehnologia. La naţionala de rugby se folosesc cele mai eficiente aplicaţii

20:50

PAOK – FCSB, LIVE TEXT (22:00)! Duel „de foc” pe Toumba, în Europa League! Echipele de start

20:46

LIVE SCOREFerencvaros – Tottenham se joacă ACUM! Porto – Manchester United începe la ora 22:00. Meciurile serii din Europa League

20:22

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile. Câți bani a strâns pentru copiii cu dizabilități

20:18

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după ce 9 suporteri ai FCSB-ului au fost arestaţi în Grecia: „Le aveau ca să taie o pâine”

19:48

Luca Preda are planuri mari de viitor după ce s-a calificat la Turneul Campionilor la juniori: „De ce nu şi mai sus?”

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și