EXCLUSIV AS.ro LIVE

David Popovici, model pentru copiii din România: ”Au venit părinții la bazin!” Sportivii, îndemnați să se promoveze mai mult

De Silviu Corneanu
Publicat: 7 decembrie 2021, 15:59

Specialist în marketing sportiv, Sebastian Furtună, a fost invitat la AS.ro LIVE. Fostul jucător de polo îi sfătuiește pe sportivii români să se promoveze mai mult pentru a avea mai multă vizibilitate în rândul tinerilor. Furtună l-a dat exemplu pe David Popovici.

Reclamă
David Popovici are 17 ani

Profimediaimages

Puștiul minune al înotului a reușit performanțe remarcabile în acest an, fiind desmnat recent cel mai bun tânăr sportiv din Europa. Popovici a devenit o sursă de inspirație pentru tinerii români.

Reclamă

Eu l-am cunoscut acum doi ani, pe Popovici. Datorită faptului că el a avut performanțele astea, mie îmi veneau părinții la bazin și-mi ziceau că cei mici vor să ajungă precum David. Același lucru s-a întâmplat și în tenis, cu Simona Halep. Mulți copii s-au apucat de tenis datorită ei.

Dacă îți dezvolți puțin imaginea, atragi mai mulți oameni spre sportul pe care tu îl faci. Nu știu dacă m-aș duce la o echipă, cât sportivilor individual. Aș prefera să mă duc la un sport mai puțin mediatizat. Performanțele noastre nu sunt reprezentate de fotbal”, a spus Sebastian Furtună la AS.ro LIVE.

David Popovici, cel mai bun tânăr sportiv din Europa

David Popovici a fost desemnat cel mai bun tânăr sportiv din Europa. Tânărul de 17 ani a obţinut performanţe remarcabile la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice. David Popovici este câștigătorul Premiului Piotr Nurowski. Reuşita a fost recompensată şi cu o bursă de formare de 15.000 de euro. Este primul român care a fost recompensat cu o astfel de distincţie.

Mă bucur că am câştigat, mă simt bine. Pe măsură ce ne apropiam de anunţarea câştigătorului mă aşteptam cât de cât pentru că lumea mi-a spus că am ţinut un discurs bun. Nu am avut emoţii înainte sau în timpul discursului, dar pe măsură ce ne-am apropiat de momentul desemnării câştigătorului spiritul competitiv din mine dicta şi urla: ‘Câştigă, trebuie să câştigi!’. Aşa că, mă bucur că s-a întâmplat”, a declarat David Popovici într-un interviu acordat pentru COSR.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9:17 David Popovici şi Ion Ţiriac s-au pus de acord. Replici memorabile: „Mi-am ros unghiile!” / „I-a lipsit unghia aia!” 8:53 Gigi Becali ar vrea să îl aducă pe Alexandru Mitriţă la FCSB! Mihai Rotaru a pus şi el ochii pe jucător 8:40 Pe ce jucător de la FCSB pariază Ilie Dumitrescu, pentru noul sezon de Liga 1: „Îmi place foarte mult” 1
iul.
23:43
România – Italia 13 – 45 | „Stejarii” nu au putut face faţă colosului din Turneul celor Şase Naţiuni
1
iul.
23:29
VideoEXCLUSIV | Adrian Mutu, despre meciurile infernale cu CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova: „Nu e ceea ce doream şi visam!” Promisiunea făcută rapidiştilor
1
iul.
23:18
EXCLUSIVAlex Chipciu încă are „coșmaruri” cu antrenamentele lui Thomas Neubert: „Acum mi se par imposibile!”
1
iul.
22:41
Marius Croitoru, replică savuroasă pentru Valeriu Iftime: „E puţin confuz! Îl las dacă vrea să vorbească aşa mult despre mine!”
1
iul.
22:13
Daniel Niculae va duce lipsa derby-urilor Rapid – Dinamo. „N-au gestionat bine situația!” Ce a spus despre debutul „de foc” în campionat
1
iul.
21:53
Momentul care i-a schimbat destinul lui David Popovici: „Nu știu ce aș fi ales!”
1
iul.
21:14
FC U Craiova 1948 acuză că o altă echipă i-a „furat” jucătorul din cantonament: „A încălcat contractul!”
Pe același subiect
Ion Țiriac, declarație genială despre David Popovici
Diverse • 9:17
David Popovici şi Ion Ţiriac s-au pus de acord. Replici memorabile: „Mi-am ros unghiile!” / „I-a lipsit unghia aia!”
David Popovici, campion mondial
Diverse • 1 iul., 21:53
Momentul care i-a schimbat destinul lui David Popovici: „Nu știu ce aș fi ales!”
David Popovici, la Campionatul Mondial de la Budapesta
Diverse • 1 iul., 15:43
„Mulţumim pentru avertisment!” Potop de reacţii după ce David Popovici a răbufnit la miezul nopţii. Mesajul fără precedent transmis de „Regele Nataţiei!”
Close