Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

David Popovici, model pentru copiii din România: ”Au venit părinții la bazin!” Sportivii, îndemnați să se promoveze mai mult

Silviu Corneanu Publicat: 7 decembrie 2021, 15:59

David Popovici, model pentru copiii din România: ”Au venit părinții la bazin!” Sportivii, îndemnați să se promoveze mai mult

David Popovici, desemnat cel mai bun tânăr jucător al Europei, din 2021

Profimediaimages

  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Sebastian Furtună a fost invitat la AS.ro LIVE

Puștiul minune al înotului a reușit performanțe remarcabile în acest an, fiind desmnat recent cel mai bun tânăr sportiv din Europa. Popovici a devenit o sursă de inspirație pentru tinerii români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu l-am cunoscut acum doi ani, pe Popovici. Datorită faptului că el a avut performanțele astea, mie îmi veneau părinții la bazin și-mi ziceau că cei mici vor să ajungă precum David. Același lucru s-a întâmplat și în tenis, cu Simona Halep. Mulți copii s-au apucat de tenis datorită ei.

Dacă îți dezvolți puțin imaginea, atragi mai mulți oameni spre sportul pe care tu îl faci. Nu știu dacă m-aș duce la o echipă, cât sportivilor individual. Aș prefera să mă duc la un sport mai puțin mediatizat. Performanțele noastre nu sunt reprezentate de fotbal”, a spus Sebastian Furtună la AS.ro LIVE.

Reclamă

David Popovici, cel mai bun tânăr sportiv din Europa

David Popovici a fost desemnat cel mai bun tânăr sportiv din Europa. Tânărul de 17 ani a obţinut performanţe remarcabile la Campionatul European şi la Jocurile Olimpice. David Popovici este câștigătorul Premiului Piotr Nurowski. Reuşita a fost recompensată şi cu o bursă de formare de 15.000 de euro. Este primul român care a fost recompensat cu o astfel de distincţie.

Reclamă

Mă bucur că am câştigat, mă simt bine. Pe măsură ce ne apropiam de anunţarea câştigătorului mă aşteptam cât de cât pentru că lumea mi-a spus că am ţinut un discurs bun. Nu am avut emoţii înainte sau în timpul discursului, dar pe măsură ce ne-am apropiat de momentul desemnării câştigătorului spiritul competitiv din mine dicta şi urla: ‘Câştigă, trebuie să câştigi!’. Aşa că, mă bucur că s-a întâmplat”, a declarat David Popovici într-un interviu acordat pentru COSR.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:03 „E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!” 22:58 Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!” 22:46 Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!” 22:17 Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!” 22:11 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” 20:57 Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Pe același subiect
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice
Înot • 19:50
David Popovici visează la o medalie la Jocurile Olimpice! Anunţul făcut de Camelia Potec: „Ştie ce înseamnă să fii cel mai bun!”
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României
AS.ro LIVE | Antal Putinică va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Povești despre Formula 1 ale comentatorului
AntenaPLAY • 20 mart., 10:20
AS.ro LIVE | Antal Putinică a fost invitatul lui Dan Pavel! Ultimele detalii înaintea Marelui Premiu al Australiei