Închide meniul

David Popovici, propunere de senzație pentru Nicușor Dan! Cum visează „Regele natației” să arate centrul Bucureștiului

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2022, 22:45

Reclamă
David Popovici, propunere de senzație pentru Nicușor Dan! Cum visează „Regele natației să arate centrul Bucureștiului

David Popovici, propunere de senzație pentru Nicușor Dan

David Popovici a devenit dublu campion mondial la natație / Colaj Profimedia, Hepta

David Popovici a făcut o propunere de senzație pentru Nicușor Dan! Dublul campion mondial la natație a distribuit o imagine fabuloasă cu centrul Bucureștiului, care a făcut furori în mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a scris istorie în natația mondială. Sportivul de 17 ani a câștigat aurul la probele de 200 metri liber și 100 metri liber la Campionatele Mondiale de la Budapesta.

David Popovici, propunere de senzație pentru Nicușor Dan! Ce a postat dublul campion mondial

Noul „rege” al natației va reveni în România duminică seară. Până atunci, David a lansat o propunere SF pe contul său de Instagram, pentru primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Popovici a distribuit o imagine fabuloasă cu centrul Bucureștiului, în care celebrele fântâni din Capitală și bulevardul Unirii sunt transformate în bazine de înot.

Alături de fotografia postată la instastory, David Popovici a atașat emoticonul sub formă de față gânditoare, semn că dublul campion mondial ar fi curios să vadă scenariul respectiv transformat în realitate.

Reclamă
Reclamă
David Popovic, postare de senzație în mediul online
David Popovici este dublu campion mondial la natație

Surpriză uriaşă pentru David Popovici: poate sta faţă în faţă cu marele Jim Montgomery

David Popovici a scris istorie la Campionatele Mondiale de la Budapesta. Campionul nostru este al doilea înotător din toate timpurile care reuşeşte să câştige aur în probele 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie a Campionatelor Mondiale, după americanul Jim Montgomery, care a reuşit acest lucru în 1973, la Belgrad.

Silviu Anastase, conducătorul delegației României la Mondialele de la Budapesta, a anunţat că Popovici are şanse mari să stea faţă în faţă cu legendarul Jim Montgomery.

”Am un prieten foarte bun în Statele Unite ale Americii, pe Robert Pinter. Deja am vorbit cu el pentru că vrem să-l aducem în România pe Jim Montgomery, cel care, acum 49 de ani, a reușit și el să devină campion mondial atât la 100 de metri, cât și la 200 de metri, în același Campionat Mondial.

Reclamă

Când vorbim de David Popovici, e corect să-l pomenim și pe Adrian Rădulescu, primul și singurul antrenor al său, de când avea 9 ani. Vedem că atunci când visurile sunt comune, ele se îndeplinesc”, a declarat Silviu Anastase, la Radio Gold FM.

Unde voia să-l trimită Ion Țiriac pe David Popovici: „Băi, Țiriac, n-ai cum să-l duci acolo!”

În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac a dezvăluit că a rămas complet impresionat de devotamentul și munca uriașă depusă de Popovici și chiar a vrut să-i facă o propunere răsunătoare.

Miliardarul român a vrut să-l trimită pe David Popovici în SUA pentru a se dezvolta și mai mult în lumea natației. Planul omului de afaceri a picat în cele din urmă, după ce a purtat o discuție cu conducătorii Federației de Natație din România.

Principalul motiv pentru care Popovici a rămas în România a fost reprezentat de calendarul școlar diferit din SUA, care i-ar fi dat peste cap programul înotătorului de 17 ani:

„Lui David Popovici nu pot să îi recomand nimic! Mi-am permis să îi dau telefon doamnei președinte, care mi-a spus: ‘Băi, Țiriac, n-ai cum să-l pui să se ducă în SUA să se antreneze.

Pentru că mai are doi ani de liceu, ăia au alt calendar, februarie, martie, aprilie. Iar calendarul nostru, cu campionate europene, mondiale, e la trei luni după. Și putem și noi!'”, a spus Ion Țiriac, în urmă cu ceva timp, pentru TVR.

În prezent, David Popovici aparține de CS Dinamo. În trecut, dublul campion mondial s-a aflat în curtea celor de la CSA Steaua.

Reclamă
Recomandări

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:31

FCSB, foarte aproape să realizeze un nou transfer! Mihai Stoica: „Zilele astea fac o ofertă”

21:15

LIVE VIDEOAl Nassr – Al Rayyan e ACUM în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo, titular la gazde. Al Wasl – Al Ahli 0-2 şi Al Sadd – Esteghlal 2-0

21:02

Andrei Vlad pleacă de la FCSB în iarnă! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Nu poți să îi propui un contract!”

21:00

LIVE SCOREUniversitatea Craiova – Unirea Slobozia 1-0. Oltenii atacă podiumul Ligii 1!

20:33

LIVE VIDEOPAS Lamia – Panserraikos se joacă ACUM în AntenaPLAY. Continuă spectacolul din Super Liga Greciei

20:15

Steaua – Csikszereda 0-0! Echipa lui Daniel Oprița a oprit seria de 7 victorii la rând a ciucanilor

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan” 6 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal
Citește și