Închide meniul
Video

Din bucătărie, pe terenul de fotbal! Salt Bae a făcut echipă cu Patrice Evra și șeful FIFA, Gianni Infantino

Antena Sport Publicat: 9 ianuarie 2021, 17:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 12:54

Reclamă

Salt Bae a făcut echipă cu Infantino, Evra şi Nasri într-un meci caritabil. ”Vino la Fener”, i-au strigat fanii după ce a driblat tot ce i-a ieşit în cale şi a dat gol. Salt Bae s-a încălzit cu şeful de la FIFA înainte de meci, dar la final, celebrul turc l-a răsfăţat pe Infantino cu friptura lui de mii de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoș, poze cu Salt Bae și raliu în nisip

Gardoş s-a distrat de minune în vacanţa din Dubai, unde l-a cunoscut pe celebrul bucătar Salt Bae şi a făcut raliu printre dunele de nisip. El a și postat pe rețelele de socializare și a arătat cum a fost să stea în compania celebrului bucătar care hrănește toate vedetele.

”A fost superb. Nu mă mai aşteptam în 2020 să mai merg într-un concediu”, a declarat Gardoș. Fostul fundaș de la FCSB s-a distrat și el cu celebrul Salt Bae, care i-a dat să guste friptură direct din vârful cuțitului.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:40 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 17:40 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 16:27 Manchester City – West Ham şi Arsenal – Everton, 18:00, LIVE SCORE! Se decide campioana din Premier League. Drăguşin, titular 16:26 VideoSebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului 16:10 Oțelul – U Cluj 0-2. „Dubla” lui Anselmo i-a calificat pe ardeleni în finala barajul pentru cupele europene. Dorinel este OUT! 15:47 VIDEOCrawley a promovat în Championship! Victorie pe Wembley cu Crewe, live în AntenaPLAY 15:37 Jose Mourinho e aproape de Beșiktaș! Conducerea clubului din Istanbul vrea să îi aducă o super vedetă în lot Vezi toate știrile
Citește și