Închide meniul
Video

Dramatism total în a doua semifinală a CM de hochei! Elveţia a învins favorita Canada la loviturile de departajare

Bogdan Stănescu Publicat: 25 mai 2024, 22:46

Reclamă

Dramatism total în a doua semifinală a CM de hochei! Elveţia a învins favorita Canada la loviturile de departajare

Naţionala de hochei a Elveţiei se bucură, la Campionatul Mondial / Profimedia Images

Dramatism total în a doua semifinală a CM de hochei! Elveţia a învins favorita Canada la loviturile de departajare. Partida a fost LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost 2-2 după cele 3 reprize de câte 20 de minute şi după extra-time. S-a ajuns la loviturile de departajare, acolo unde s-a impus Elveţia.

Dramatism total în a doua semifinală a CM de hochei! Elveţia a învins favorita Canada la loviturile de departajare

Desfăşurarea celei de a doua semifinale a Campionatului Mondial de hochei a fost şi ea extrem de spectaculoasă. Elveţienii au marcat primele două goluri ale partidei.

Canadienii au reuşit să revină, marcând două goluri, dar a fost insuficient pentru ei pentru a se califica în finala împotriva Cehiei.

În prima semifinală, care a fost şi ea în direct în AntenaPLAY, Cehia a „spulberat” campioana mondială en-titre, Suedia. Scorul final al partidei a fost 7-3 pentru Cehia.

Reclamă
Reclamă 4

Cehia – Elveţia e finala surprinzătoare a Campionatului Mondial de hochei! Semifinalele au fost LIVE în AntenaPLAY

Cehia – Elveţia e finala surprinzătoare a Campionatului Mondial de hochei! Suedia – Cehia 3-7 şi Canada – Elveţia 2-3 au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Finala va fi şi ea transmisă în direct în AntenaPLAY.

Cehii au obţinut o victorie fabuloasă, cu 7-3, împotriva campioanei mondiale en-titre,  în prima semifinală a Campionatului Mondial. În a doua semifinală, Elveţia a învins-o pe Canada la loviturile de departajare.

Suedia a obținut un loc în semifinalele turneului după ce a învins Finlanda, într-un meci fabulos, încheiat în prelungiri. Duelul nordicilor s-a încheiat cu scorul de 2-1.

Reclamă

De cealaltă parte, Cehia, țara gazdă, a produs o surpriză uriașă în sferturile de finală. Europenii au învins Statele Unite ale Americii cu scorul de 1-0.

După semifinale urmează finala mică, care este programată duminică, de la ora 16:20. Marea finală a Campionatului Mondial de hochei este programată tot duminică, de la ora 21:20 și va avea loc la Praga.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:50

LIVE VIDEOCursa de sprint de la Formula 3 e ACUM în AntenaPLAY! Christian Mansell, cel mai rapid pilot în calificări

11:45

LIVE VIDEOCampionatele Europene de înot sunt ACUM în AntenaPLAY! Denis Popescu s-a calificat în semifinale la 100 de metri spate

11:29

România – Belgia, la EURO 2024. Mircea Rednic a anunţat ce ne aşteaptă în duelul crucial cu „Diavolii Roşii”

11:21

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

10:53

Andy Murray se operează la 37 de ani. Scoţianul s-ar putea retrage la Wimbledon 2024

10:46

România – Belgia, la EURO 2024 | Sute de fani români au ajuns la Koln fără bilet! Cât a ajuns să coste un bilet pe piaţa neagră

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și