Închide meniul
Video

Echipele de polo ale României sunt pregătite de Campionatele Europene! Tricolorii luptă, în luna ianuarie, LIVE în AntenaPLAY

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2023, 11:49

Reclamă

Echipele de polo ale României sunt pregătite de Campionatele Europene

Poloiștii români vor începe lupta pentru medalii, în AntenaPLAY / AS.ro

Echipele de polo ale României sunt pregătite de Campionatele Europene! De Revelion, fetele şi băieţii de la polo sunt pe drumuri. Zboară la EURO, să se dueleze pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Dubrovnik, în Croatia, are loc Campionatul European de polo masculin. Meciurile României şi fazele eliminatorii se văd LIVE în AntenaPLAY.

Echipele de polo ale României sunt pregătite de Campionatele Europene

(Ai rugat-o pe mama ta să-ți pregătească ceva și de luat la European?) Doar să se roage pentru mine„, a spus Tudor Fulea, pentru AntenaSport.

E singurul sport de echipă din România care mai poate ajunge la Paris.

Vrem să intrăm între primele 8, să ne jucăm șansele„, a declarat antrenorul naționalei României, Bogdan Rath.

Reclamă

Europeanul de polo masculin este în direct în AntenaPLAY, în perioada 4-16 ianuarie.
De pe 5 până pe 13 ianuarie, LIVE în AntenaPLAY, este Europeanul fetelor de la Eindhoven.

Noi n-avem Revelion, dar asta este„, a declarat Kristina Szeghalmi pentru AntenaSport.

Programul României la Campionatul European de polo masculin | Dubrovnik

Aceasta va fi a 36-a ediţie a Campionatului European de polo masculin. Israel ar fi trebuit să organizeze competiţia, în perioada 3-16 ianuarie, la Netanya, dar gazda a fost schimbată după izbucnirea războiului din Israel. Meciurile României, dar şi cele din fazele eliminatorii vor fi transmise live în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

România face parte din divizia secundă, astfel că, dacă va termina pe primele două locuri ale Grupei D, va ajunge în faza play-off-ului.

  • Olanda – România – 5 ianuarie (21:15)
  • România – Slovenia – 7 ianuarie (18:45)
  • Slovacia – România – 9 ianuarie (18:45)

Sub comanda selecţionerului Bogdan Rath, România a obţinut locul 10 la Campionatul European de polo de la Split, din 2022.

Programul României la Campionatul European de polo feminin | Eindhoven

Campionatul European de polo feminin de la Eindhoven se va disputa în perioada 5-13 ianuarie 2024 şi meciurile României şi cele din fazele eliminatorii vor fi transmise live în AntenaPLAY. Tricolorele sunt în grupă cu Cehia, Serbia și Turcia.

  • România – Cehia – 5 ianuarie (10:00)
  • România – Serbia – 6 ianuarie (14:30)
  • România – Turcia – 7 ianuarie (10:00)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și