Închide meniul
VIDEO

România – Egipt 3-0. „Tricolorele” s-au calificat la jocurile Olimpice de la Paris. Performanţă uriaşă în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 21 februarie 2024, 11:40

Reclamă
România – Egipt 3-0. „Tricolorele s-au calificat la jocurile Olimpice de la Paris. Performanţă uriaşă în AntenaPLAY

România - Egipt 3-0. "Tricolorele" s-au calificat la jocurile Olimpice de la Paris. Performanţă uriaşă în AntenaPLAY

Eliza Samara şi Bernadette Szocs / Profimedia Images

România – Egipt 3-0. România a învins Egipt în optimile Campionatelor Mondiale de tenis de masă pe echipe şi s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Duelul a fost miercuri, de la ora 10:00, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida cu Egipt a avut o miză uriaşă: victoria a dus echipa de tenis de masă feminină a României la Jocurile Olimpice de la Paris, principalul obiectiv setat pentru acest Mondial de la Busan. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu nu le-a dat nicio şansă adversarelor din Japonia.

VIDEO România – Egipt e ACUM în AntenaPLAY

Update 11:50! Victorieee! România a învins Egipt cu 3-0 şi s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. România va juca în sferturile de finală de la Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe cu Japonia.

Update 11:45: Adina Diaconu a câştigat şi al doilea set: 11-7.

Update 11:40: Adina Diaconu a câştigat primul set cu Yousra Helmy: 11 – 8.

Reclamă

Update 11:30: Adina Diaconu joacă acum cu Yousra Helmy.

Update 11:20: Fabulos! Eliza Samara a revenit fantastic şi a câştigat meciul cu Dina Meshref în decisiv: 11 – 9.

Update 11:10: Ce revenire! Eliza Samara a trimis meciul decisiv: 11 – 7 în setul 4.

Reclamă 4 / 0/3

Update 11:00: Eliza Samara nu renunţă la luptă şi a câştigat al treilea set: 11-5.

Update 10:55: Eliza Samara a pierdut şi al doilea set: 8-11.

Update 10:50: Ce set intens. Din păcate, Eliza Samara a cedat primul set cu Dina Meshref: 11 – 13.

Update 10:36: A început al doilea meci al partidei: Elizabeta Samara – Dina Meshref.

Update 10:35:  Bernadette Szocs – Hana Goda 3-1. „Bernie” a a dus primul punct pentru România.

Update 10:30: Bernadette Szocs a reuşit câteva lovituri uluitoare în setul 4 cu Hana Goda.

Update 10:25: Bernadette Szocs a luptat formidabil şi s-a impus cu 11-8 în setul al treilea. Execuţii de senzaţie ale româncei.

Reclamă

Update 10:15: Hana Goda a servit fantastic şi a câştigat al doilea set! Meci intens la Busan.

Update: 10:07: Bernadette Szocs a câştigat primul set cu 11-2. Evoluţie încântătoare a româncei!

Update 10:05: Bernadette Szocs – Hana Goda este primul meci al partidei.

Update 10:00: A început România – Egipt, meciul care ne poate califica la Jocurile Olimpice de la Paris.

România a câştigat Grupa 7 şi s-a calificat direct în optimile competiţiei din Coreea de Sud. Egipt a jucat în play-off cu Chile şi s-a impus cu un categoric 3-0, pentru a evolua contra României.

„Sportivele antrenate de Viorel Filimon și Mihaela Șteff vor juca miercuri, de la 10:00, pentru pătrunderea în sferturile de finală, fază a competiției care odată atinsă asigură calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris”, se arată pe site-ul Federaţiei Române de tenis de masă.

Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice

România a ajuns în optimile competiţiei şi mai are nevoie de o victorie pentru a obţine biletele pentru Paris. Tricolorele au terminat Grupa 7 cu maximum de puncte, meciurile fiind transmise în AntenaPLAY.

„A fost un meci mai greu pentru mine, pentru că nu am reuşit să câştig de data asta cu 3-0, dar cel mai important e că am câştigat pe echipe şi că am câştigat toate meciurile. Toate am fost în formă bună şi suntem pregătite pentru următoarele meciuri.

Suntem pregătite pentru orice obstacol. E bine că avem o zi liberă, ne vom antrena, vin meciurile mai grele. Suntem unite, suntem o echipă omogenă, ne completăm şi aducem victorii. Portura de favorite ne obligă, toate asiaticele se feresc de noi. Presiunea ne face mai bune”, a spus Bernadette, pentru sportsnet.ro.

Lotul feminin este format din Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Elena Zaharia, antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff şi kinetoterapeutul Petruţ Ghiţă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și