Închide meniul
Video

EXCLUSIV | Un român se antrenează cu maimuţele ca să-şi facă KO adversarii. Poveste de viaţă incredibilă!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 18:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 13:38

Plecat din Timişoara fără bani şi fără să cunoască pe cineva, Alex Bublea a ajuns în Thailanda, unde s-a antrenat în satul construit de cel mai popular luptător de acolo. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am avut bani doar pentru antrenament, pentru o singură lună. Nici bilet de întoarcere nu am avut. Dacă nu îmi ieşea, nu aveam cu ce să mă mai intorc. M-am dus la Buakaw la sală şi le-am spus că vreau să lupt. Iniţial nu m-au bagat în seamă. L-am ales pe cel mai muncitor elev şi am zis: 'O să fac tot ce faci tu şi chiar mai mult…şi nu am putut'", a declarat Bublea pentru AntenaSport.

În scurt timp, Alex a luptat în faţa a peste 10.000 de thailandezi pe cel mai cunoscut stadion de lupte din lume.

"Am câştigat KO în R3, am fost cel mai fericit om din lume. Am câştigat tot, tot ce prindeam, băteam, nu conta cât de puternic era"

Românul mai are de strâns 150 de meciuri ca să îl egaleze la palmares pe Buakaw.

"Decizia de a pleca de la Buakaw a fost cea mai dureroasă din viaţa mea, ca şi când mi-am lăsat încă o dată familia, fraţii şi prietenii. Buakaw a fost fratele mai mare. Dacă alergam cu papucii rupţi şi prinşi cu bandă, s-a dus în Singapore şi mi-a cumpărat 6 perechi de papuci. Mă scotea în oraş cu tot felul de celebrităţi, cântăreţi", a mai povestit românul.

Reclamă

În timpul liber, Alex "aleargă" cu motocicleta şi hrăneşte maimuţele. Alex trăieşte într-un orăşel în care hoţii nu există şi n-are de gând să se întoarcă în România.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și