Închide meniul

Futsal Champions League 2023 | United Galaţi luptă pentru calificare în ultima etapă, LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 26 octombrie 2023, 23:19 / Actualizat: 27 octombrie 2023, 7:53

Reclamă
Futsal Champions League 2023 | United Galaţi luptă pentru calificare în ultima etapă, LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY

Futsal Champions League 2023 | United Galaţi luptă pentru calificare în ultima etapă

United Galaţi / Facebook

Futsal Champions League 2023 | United Galaţi va lupta pentru calificarea în Turul de Elită în ultimul meci din grupa 4. În ultima etapă, United Galaţi o va înfrunta pe Etoile Lavalloise, în timp ce FK Dobovec se va duela cu Benfica, LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joi seară, United Galaţi a fost învinsă fără drept de apel, cu 12-0, de Benfica, în timp ce FK Dobovec a pierdut şi ea clar cu Etoile Lavalloise, cu 4-0. Ambele meciuri au fost transmise în AntenaPLAY. Primele 3 echipe din grupă merg mai departe în Turul de Elită.

Futsal Champions League 2023 | United Galaţi luptă pentru calificare în ultima etapă, LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY

Sâmbătă, 28 octombrie vom putea urmări mai întâi în AntenaPLAY Etoile Lavalloise – United Galaţi, de la 18:30. Vom afla ulterior dacă gălăţenii vor merge în Turul de Elită, după partida FK Dobovec – Benfica, ce se va disputa de la ora 21:00, tot în AntenaPLAY.

Benfica şi Etoile Lavalloise sunt 99% calificate mai departe, având fiecare 4 puncte după două jocuri. United Galaţi şi FK Dobovec au ambele 1 punct obţinut, în remiza din meciul direct, 3-3.

#UCLFutsal Nu ești puternic dacă în viață nu treci și prin clipe delicate.

Reclamă
Vom depăși momentul pentru că încurajările voastre, trimise atât public, cât și în privat, sunt INCREDIBILE!
Sunteți FAMILIA noastră, pentru voi LUPTĂM până la capăt. Galați, te iubim!
#UnitiPentruGalati #UnitiPentruRomania”, a transmis clubul United Galaţi pe Facebook după înfrângerea drastică de astăzi cu Benfica, scor 0-12.

Cum arată acum clasamentul grupei lui United Galaţi

Programul complet al meciurilor din Grupa 4 a Main Round-ului

Miercuri, 25 octombrie

  • Benfica – Etoile Lavalloise 2-2
  • United Galaţi – FK Dobovec 3-3

Joi, 26 octombrie

Reclamă 4 / 0/3
  • United Galaţi – Benfica 0-12
  • Etoile Lavalloise – FK Dobovec 0-4

Sâmbătă, 28 octombrie

  • Etoile Lavalloise – United Galaţi (18:30)
  • FK Dobovec – Benfica (21:00)

Lotul lui United Galaţi

  • Portari: Alin Cârdei, Petrișor Toniță
  • Jucători de câmp: Alan Felipe Sasse, Vlăduț Dudău, Iulian Cojocaru, Andrei Crăciun, Robert Crișan, Daniel Araujo, John Deiby Pamplona, Matei Boșneagă
  • Antrenor-jucător: Florin Ignat

Petrișor Toniță: „Începem o nouă aventură europeană”

„Începem o nouă aventură europeană motivați să trecem mai departe indiferent de adversari. Liga Campionilor este o competiție la care orice jucător de futsal își dorește să participe. Cea mai importantă competiție la nivelul cluburilor. Cred că United face o treabă excelentă punând pe harta Ligii Campionilor orașul Galați și futsalul românesc.

Cred că ar trebui să fim mai apreciați pentru tot efortul nostru. Care e cea mai frumoasă amintire din Liga Campionilor?! Victoria cu Haladás obținută în fața suporterilor noștri, anul trecut, succes ce ne-a dus în Elite Round”, a spus Petrişor Toniţă, portarul lui United Galaţi.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și