Închide meniul

AS.ro LIVE | Andrei Muntean a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti din viaţa gimnastului calificat la Olimpiada de la Paris

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2023, 11:30

Reclamă
AS.ro LIVE | Andrei Muntean a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti din viaţa gimnastului calificat la Olimpiada de la Paris

AS.ro LIVE | Andrei Muntean, invitatul lui Dan Pavel

Andrei Muntean, în timpul unei probe/ Profimedia

Andrei Muntean a fost invitatul lui Dan Pavel în emisiunea AS.ro LIVE. Gimnastul calificat la Jocurile Olimpice de la Paris a venit cu poveşti de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Muntean este unul dintre cei 60 de sportivi români calificaţi la Olimpiada de anul viitor.

AS.ro LIVE | Andrei Muntean a fost invitatul lui Dan Pavel

Andrei Muntean, în vârstă de 30 de ani, va reprezenta România la gimnastică artistică, la Olimpiadă. Acesta va participa pentru a doua oară în carieră la Jocurile Olimpice, după ce a fost în lotul naţional şi la Rio de Janeiro, la Olimpiada din 2016.

La momentul respectiv, Andrei Muntean a participat la toate aparatele şi s-a calificat în finală la paralele, acolo unde s-a clasat pe locul şase.

Andrei Muntean a avut performanţe remarcabile la Jocurile Olimpice de Tineret de la Singapore, din 2010. Atunci, sportivul a obţinut aurul la inele, fiind primul campion olimpic de tineret al României. De asemenea, acesta a mai obţinut medalia de argint la paralele.

Reclamă

Andrei Muntean s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, după ce s-a clasat pe locul 30 în calificările la individual compus, la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Anvers.

El a obţinut biletul pentru Paris pe baza criteriului FIG prin care primii 8 sportivi din clasamentul individual care nu sunt calificaţi cu echipa vor concura anul viitor la Jocurile Olimpice, precizează Federaţia Română de Gimnastică pe pagina sa de Facebook.

Andrei Muntean: „Nu mă dau bătut niciodată!”

„Am spus că nu mă dau bătut niciodată, până la ultima secundă din concurs. Am încercat să mă bucur de această competiție, de tot ce înseamnă acest concurs și am tras până la ultimul aparat. Mă bucur că am reușit și împreună cu colegii să facem o performanță destul de bună și să terminăm concursul cu capul sus.

Reclamă 4 / 0/3

Tot ce mi-am dorit a fost să mă bucur de competiție și că încă mă lupt cu cei mai buni gimnaști din lume. Legat de maturitate, pot spune că mă ajută să fiu mai liniștit și să mă bucur de competiție.

Asta mi-am dorit în noul an, asta mi-am dorit de la început”, a declarat Andrei Muntean, după ce a obţinut biletele pentru Olimpiada de la Paris, conform COSR.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și