Închide meniul

Continuă calvarul pentru Larisa Iordache! Mesaj de pe patul de spital, înainte de a 7-a operație. ”Ce urmează mă sperie cel mai tare”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2021, 10:02

Continuă calvarul pentru Larisa Iordache! Mesaj de pe patul de spital, înainte de a 7-a operație. ”Ce urmează mă sperie cel mai tare”

Continuă calvarul pentru Larisa Iordache

Facebook Larisa Iordache

”Cu una în plus sau cu una în minus cam tot aia e. Pentru mine, azi este o zi destul de ciudată, sunt la Viena și urmează să intru în operație pentru a scăpa de durerea de la gleznă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng! Știu că ăsta este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează mă sperie mai tare (cârje, recuperare, etc.). Dar măcar o să fiu stăpână pe piciorul meu și nu o să îmi mai creeze probleme”, e mesajul Larisei Iordache, pe contul personal de Facebook.

Larisa Iordache, dezamăgită la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Gimnasta de 25 de ani a suferit o dezamăgire uriaşă la Tokyo şi nu s-a putut întoarce acasă cu o medalie. Larisa a fost nevoită să abandoneze în finala de la bârnă, din cauza accidentării suferite în calificări. Durerile erau insuportabile şi riscul era uriaş dacă ar fi decis să participe.

”Dezamăgirea încă există, însă nu sunt supărată nicio secundă pentru că am tras de mine. Dacă trăim cu ‘dacă’ și cu ‘dar’, nu o să știu niciodată cât de bine ar fi fost, pentru că durerea exista. Aș fi putut risca o accidentare mult mai mare și prefer să fiu sănătoasă pentru a-mi fructifica momentele în viața mea de zi cu zi, dar și în carieră mea de gimnastă.

Reclamă

Acum glezna îmi este umflată, pentru că am stat foarte multe ore pe drum. Sper din suflet să îmi revin ușor, ușor, cu ziele astea de pauză pe care le voi avea și sper din suflet să mă întorc cu forțe noi, tratamentele să funcționeze și să fie totul super ok pentru a mă întoarce la antrenamente cu forțe proaspete. Sper din suflet ca în Japonia, la toamnă, să fiu pe podiumul mondial și să fiu mândră atăt eu, cât și mama mea.

A fost bulversantă decizia de a nu participa în finală pentru că îmi doream atât de mult. Am sperat până în ultimul moment. În cameră, înainte de competiții, am încercat foarte multe trucuri încât să îmi țină glezna blocată, încât să nu pot face foarte multe mișcări și să îmi țină glenza blocată, dar nu am putut. Din câte am înțeles, este destul de avansată problema, dar asta este, încercăm să remediem și să treacă problema pentru a putea să avem un efect cât mai bun.

Acum îmi iau vacanță. O să stau cu familia mea, pentru că mi-au lipsit foarte tare. În o lună și o săptămâna cred că am plâns aproape în fiecare seară, am plecat într-un moment foarte dificil. O să mă bucur de vacanță pentru că trebuie să îmi încarc bateriile pentru a putea munci mai bine decât am făcut-o până acum„, a declarat Larisa Iordache, în august, la revenirea din Japonia.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și