Închide meniul
Video

Larisa Iordache s-a întors de la Tokyo. Declaraţii emoţionante pe aeroport. „Am plâns aproape în fiecare seară”

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 august 2021, 18:50 / Actualizat: 6 august 2021, 20:31

Larisa Iordache s-a întors de la Tokyo

AS.ro

  • Larisa Iordache a revenit în România
  • Primire emoţionantă pe aeroport

Larisa a fost nevoită să abandoneze în finala de la bârnă, din cauza accidentării suferite în calificări. Durerile erau insuportabile şi riscul era uriaş dacă ar fi decis să participe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache s-a întors de la Tokyo

Mă simt bine. Sunt obosită, momentan, sunt fericită că sunt acasă. Cred că atunci când o să fiu pe canapeaua mea o să fiu bine. Dezamăgirea încă există, însă nu sunt supărată nicio secundă pentru că am tras de mine. Dacă trăim cu ‘dacă’ și cu ‘dar’, nu o să știu niciodată cât de bine ar fi fost, pentru că durerea exista. Aș fi putut risca o accidentare mult mai mare și prefer să fiu sănătoasă pentru a-mi fructifica momentele în viața mea de zi cu zi, dar și în carieră mea de gimnastă.

Acum glezna îmi este umflată, pentru că am stat foarte multe ore pe drum. Sper din suflet să îmi revin ușor, ușor, cu ziele astea de pauză pe care le voi avea și sper din suflet să mă întorc cu forțe noi, tratamentele să funcționeze și să fie totul super ok pentru a mă întoarce la antrenamente cu forțe proaspete. Sper din suflet ca în Japonia, la toamnă, să fiu pe podiumul mondial și să fiu mândră atăt eu, cât și mama mea…

Reclamă

Larisa Iordache: „O să mă bucur de vacanţă”

A fost bulversantă decizia de a nu participa în finală pentru că îmi doream atât de mult. Am sperat până în ultimul moment. În cameră, înainte de competiții, am încercat foarte multe trucuri încât să îmi țină glezna blocată, încât să nu pot face foarte multe mișcări și să îmi țină glenza blocată, dar nu am putut. Din câte am înțeles, este destul de avansată problema, dar asta este, încercăm să remediem și să treacă problema pentru a putea să avem un efect cât mai bun„, a declarat Larisa Iordache pe aeroport.

Larisa Iordache se pregăteşte să plece în vacanţă. Încearcă să se recupereze cât mai bine pentru a reveni cu forţe proaspete în sala de antrenament.

Reclamă

Acum îmi iau vacanță. O să stau cu familia mea, pentru că mi-au lipsit foarte tare. În o lună și o săptămâna cred că am plâns aproape în fiecare seară, am plecat într-un moment foarte dificil. O să mă bucur de vacanță pentru că trebuie să îmi încarc bateriile pentru a putea munci mai bine decât am făcut-o până acum„, a reacţionat gimnasta.

Diana Bulimar i-a pregătit o surpriză Larisei Iordache

Larisa Iordache a avut parte de o surpriză în momentul în care a ajuns acasă. A fost aşteptată de Diana Bulimar cu baloane şi confeti.

Reclamă 4 / 0/3
View this post on Instagram


A post shared by Di🦁 (@bulimardianaofficial)

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pe Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
Tenis • 25 mart., 16:19
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris
Tenis de masă • 14 mart., 11:58
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris: „Totul merge perfect. Mă pregătesc din greu”
Bernadette Szocs a avut prima reacţie după calificarea la Jocurile Olimpice
Alte sporturi • 21 feb., 21:36
Bernadette Szocs, după calificarea la Jocurile Olimpice: „Nu vrem să ne oprim aici!”. România face show LIVE VIDEO în AntenaPLAY
Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe
Tenis de masă • 19 feb., 15:51
Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe: „Asiaticele se feresc de noi”