Închide meniul

"E corpul meu, fac ce vreau!" Larisa Iordache, în conflict cu fanii. "O să mai fac operaţii estetice, dacă o să fie nevoie"

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2020, 18:42

"E corpul meu, fac ce vreau!" Larisa Iordache, în conflict cu fanii. "O să mai fac operaţii estetice, dacă o să fie nevoie"

Captură Facebook Larisa Iordache

Larisa Iordache, criticată pentru că şi-a făcut o operaţie estetică

  • Larisa Iordache a câştigat patru medalii la EURO
  • Ea a intrat în istoria gimnasticii din România

Larisa Iordache a intrat în dialog cu fanii ei, pe contul de Instagram. A primit însă şi critici. "Erai atât de frumoasă înainte", a fost unul dintre mesaje. Gimnasta în vârstă de 24 de ani a răspuns dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache: "Dacă voi avea nevoie, voi face şi alte operaţii estetice"

"Cred că este vorba despre buzele mele pentru că am întâlnit foarte multe critici în ultima perioadă de când mi-am pus un pic de acid hialuronic în buze. Este un subiect despre care îmi doream să discut. 

Fiecare om face ce vrea cu corpul lui. Nu vă mai canalizați pe critici! Dacă nu-ți place, nu te uiți, nu urmărești. Eu nu am timp să critic pe nimeni pentru că mă canalizez pe viața mea. 

Reclamă

Sunt alegerile mele, este corpul meu și atâta timp cât o fac cu bun simț, cred că este foarte ok. Mă concentrez și îmi fac viața mea așa cum vreau. 

Cred că fiecare om trebuie să facă alegeri pentru el, să se simtă bine în propriul corp. Dacă voi avea nevoie de alte operații estetice sau de alte îmbunătățiri o s-o fac.

Reclamă

Nu încurajez operațiile estetice și nu tind să-mi fac la nesfârșit, dar nici nu sunt contra. Fiecare face ce vrea, până la urmă, ne asumăm. 

Cred că naturalețea nu ține de niște extensii de gene puse,  de niște acid în buze sau  de alte intervenții. Trebuie să fii natural prin felul de a fi, să fii om înainte de toate. Mie îmi place ce văd în oglindă și mă simt bine în pielea mea”, au fost explicaţiile Larisei Iordache.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LARISA IORDACHE (@larisa_iordache)

Reclamă 4 / 0/3

Larisa Iordache, cea mai titrată gimnastă a României la Campionatele Europene

În această lună, Larisa Iordcahe a câştigat patru medalii la Campionatele Europene de la Mersin: două de aur şi două de argint. 

Gimnasta în vârstă de 24 de ani a devenit cea mai medaliată româncă în istoria Campionatelor Europene. Cu cele patru distincţii din Turcia a ajuns la un total de 16 medalii! 

Cătălina Ponor deţinea recordul cu 13 medalii europene. Larisa Iordache a revenit în lotul României după trei ani de absență din cauza accidentărilor. Nadia Comăneci a felicitat-o imediat după terminarea competiţiei.

  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă
Extra • 9 ian., 21:34
FOTO
„A depăşit cu mult imaginaţia!” Larisa Iordache, emoţionată până la lacrimi când a fost cerută de soţie: „Încă suntem copleşiţi”
"Se măreşte familia?" Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie
Diverse • 6 ian., 9:30
FOTO
„Se măreşte familia?” Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie! Când va avea loc nunta
Extra • 3 ian., 19:59
FOTO
Momentul în care Cristian Chiriţă a cerut-o de soţie pe Larisa Iordache! Fosta gimnastă a păşit în locaţia de vis legată la ochi!
Extra • 2 ian., 18:58
FOTO
Larisa Iordache se căsătoreşte! Primele imagini cu fosta gimnastă şi logodnicul ei, după ce a spus DA!
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024
Tenis • 1 ian., 18:38
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024: „Trebuie să rămână cu psihicul puternic”