Închide meniul

Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta

Viviana Moraru Publicat: 14 august 2024, 12:39

Reclamă
Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta

Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris

Ana Bărbosu, la Jocurile Olimpice de la Paris/ Getty Images

CSA Steaua a făcut un gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Jocurile Olimpice de la Paris. Clubul roş-albastru, de care aparţine gimnasta, a decis să-i ofere un premiu consistent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bărbosu va primi vineri, la ora 9:30, medalia de bronz, pe esplanada Casei Olimpice din Bucureşti. Gimnasta de 18 ani a cucerit această medalie, după un apel făcut la TAS.

Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris

Ana Bărbosu va primi o sumă importantă de bani, după succesul uriaş înregistrat la Jocurile Olimpice. Din partea COSR, medaliaţii români cu bronz la Paris primesc suma de 60.000 de euro.

Pe lângă această sumă, oficialii de la CSA Steaua au decis şi ei să o recompenseze pe Ana Bărbosu. Gimnasta va primi din partea clubului ei suma de 30.000 de euro. Astfel, în total, Ana Bărbosu va încasa suma de 90.000 de euro, după ce a încheiat pe locul trei în finala probei de sol.

Pentru noi este o mare mândrie și încununare și a muncii noastre. Noi am fost alături de ea și am susținut-o din toate punctele de vedere. Ne doream și noi la fel de mult ca ea și familia ei să obțină în cele din urmă această medalie. Valorează foarte mult și îi suntem recunoscători că ne-a și ales, ea fiind legitimată și la CSS Focșani. E clar că a avut încredere în conducere și a acceptat această dublă legitimare.

Reclamă
Reclamă 4

COSR a stabilit o sumă, iar noi vom acorda 50% din ce oferă Comitetul Olimpic, adică suma maximă care poate fi acordată conform legislației din vigoare”, a declarat Simona Gherman, managera secţiei de gimnastică de la CSA Steaua, conform fanatik.ro.

Pe lângă această sumă, Ana Bărbosu va primi şi o maşină de lux din partea lui Ion Ţiriac. Bolidul pe care toţi sportivii români medaliaţi la Paris îl vor primi valorează suma de 50.000 de euro.

Americanii, în continuare „marcaţi” după ce Ana Bărbosu a câştigat bronzul! Scandalul uriaş amintit

Americanii sunt în continuare „marcaţi”, după ce Ana Bărbosu a câştigat bronzul, la TAS. Aceştia au amintit de un scandal uriaş, din urmă cu 24 de ani.

Reclamă

Americanii au transmis că situaţia de la Jocurile Olimpice 2024, în urma căreia Ana Bărbosu i-a „suflat” medalia de bronz lui Jordan Chiles, reprezintă cea mai mare controversă din ultimii 24 de ani.

Aceştia amintesc de scandalul de la Jocurile Olimpice din 2000. La momentul respectiv, tot la gimnastică, masa pentru sărituri nu a fost ajustată corect, iar multe gimnaste nu şi-au putut efectua corect săriturile.

„Cea mai mare controversă din gimnastică de la dezastrul de la Jocurile Olimpice din 2000.

Jordan Chiles este prima gimnastă căreia i se retrage o medalie din 2000 încoace, când probleme cu aparatele de concurs au dat peste cap rezultatele”, au notat americanii de la nbcnews.com.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 15 aug.

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

0:00 15 aug.

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

23:53

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă: „Bine ai venit în familia noastră!”

23:51

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid! Primul gol pentru spanioli şi primul trofeu cucerit cu trupa lui Carlo Ancelotti!

23:40

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră

23:31

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 3 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 4 Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!” 5 „Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta” 6 „Cât tupeu!” Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Şmecheresc!”
Citește și