Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache s-a despărţit în lacrimi de Tokyo. „Mulţumesc, Doamne!” + Dezvăluiri din momentul accidentării: „A căzut din picioare de durere!”

Publicat: 5 august 2021, 13:53

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache s-a despărţit în lacrimi de Tokyo. „Mulţumesc, Doamne! + Dezvăluiri din momentul accidentării: „A căzut din picioare de durere!

Larisa Iordache s-a despărţit în lacrimi de Tokyo

Instagram Larisa Iordache

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache: „Mulţumesc, Doamne!”

„La revedere Tokyo! După o lună şi o săptămână plecăm acasă. Mulţumesc, Doamne, pentru această experienţă, chiar dacă nu s-a terminat aşa cum mi-am dorit.

Am învăţat lucruri esenţiale care mă vor ajuta pe viitor. Plec de aici cu lacrimi în ochi, dar cu capul sus. Mulţumesc, mulţumesc pentru gândurile voaste frumoase.

Reclamă

Urmează o călătorie de 22 de ore, dar sunt fericită că îmi voi revedea familia”, a transmis Larisa Iordache, într-un mesaj postat pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by LARISA IORDACHE 💚 (@larisa_iordache)

Larisa Iordache, dezvăluiri despre abandonul de la Tokyo

Larisa Iordache a explicat ce a simţit când a fost nevoită să abandoneze în finala de la bârnă de la Jocurile Olimpice 2020, din cauza accidentării suferit în calificări.

„Sunt împăcată cu decizia luată, pentru că a venit momentul să-mi pun sănătatea pe primul plan. Ăsta e un lucru pe care mama mi l-a spus demult, o lecție pe care acum trebuie s-o pun în practică.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima dată (n.r. când a concurat cu probleme medicale) a fost chiar în urmă cu două luni, la Basel, unde am participat cu o criză renală. Inconștiența a învins atunci.

Puteam să-mi pierd un rinichi! Dar dorința de a concura și de a obține calificarea la Olimpiadă a fost mare”, a declarat Larisa, pentru gsp.ro.

Maria Holbură, despre accidentarea Larisei Iordache: „A căzut din picioare de durere”

Maria Holbură, cealaltă gimnastă care a reprezentat România la JO 2020, a povestit cât de apropiată este de Larisa Iordache şi cât de gravă a fost accidentarea acesteia.

„Vorbim orice, ne încurajăm tot timpul, suntem aproape una de cealaltă. (…) Prima dată am crezut că s-a lovit la genunchi (n.r. momentul accidentării, în calificări), pentru că așa se văzuse de unde am stat eu să o urmăresc, dar de fapt se lovise la aceeași gleznă unde are probleme.

M-am speriat foarte tare! Am crezut că a pățit ceva foarte grav, a căzut din picioare de durere. Eu urmam după ea și draga de ea era acolo și mă încuraja și am apreciat foarte mult.

Avea gheață pe picior și striga la mine la fiecare element. A avut foarte multe probleme de sănătate și o admir mult pentru ceea ce face și pentru ceea ce este”, a povestit Maria Holbură pentru sportsnet.ro.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:30 „Nu au niciun viitor!” Helmut Duckadam a vorbit despre desfiinţarea secţiei de fotbal la CSA Steaua, după ratarea play-off-ului 18:06 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova LIVE TEXT (20:30). Se anunţă un duel încins pe Ilie Oană 17:53 „Poate destabiliza clasamentul WTA!” Americanii, convinşi să Simona Halep poate reveni în top 17:25 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie 17:23 EXCLUSIVLaszlo Dioszegi, şocat după ce Cosmin Matei a fost depistat pozitiv! Singurul reproş adus mijlocaşului: „Noi avem o regulă” 17:17 Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!” 16:47 Adrian Ilie, avertisment pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul: „Suferă! Vor avea probleme!” 16:42 Se schimbă liderul de galerie la Rapid, după arestarea lui Liviu Ungurean. Cine este favorit să îl înlocuiască pe „Bocciu” 16:34 NEWS ALERTCosmin Matei a fost depistat pozitiv după un test anti-doping: „Sunt uluit”. Explicaţia fotbalistului de la Sepsi 16:07 „Ce te-a impresionat la Tottenham?” Radu Drăguşin a dat imediat răspunsul: „A fost un obiectiv!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Ce a şocat-o pe Larisa Iordache la iubitul ei, Cristian Chiriţă
Extra • 9 ian., 21:34
FOTO
„A depăşit cu mult imaginaţia!” Larisa Iordache, emoţionată până la lacrimi când a fost cerută de soţie: „Încă suntem copleşiţi”
"Se măreşte familia?" Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie
Diverse • 6 ian., 9:30
FOTO
„Se măreşte familia?” Larisa Iordache, răspuns fără menajamente după ce a fost cerută în căsătorie! Când va avea loc nunta
Extra • 3 ian., 19:59
FOTO
Momentul în care Cristian Chiriţă a cerut-o de soţie pe Larisa Iordache! Fosta gimnastă a păşit în locaţia de vis legată la ochi!
Extra • 2 ian., 18:58
FOTO
Larisa Iordache se căsătoreşte! Primele imagini cu fosta gimnastă şi logodnicul ei, după ce a spus DA!
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024
Tenis • 1 ian., 18:38
Simona Halep, încurajată de o mare campioană, la intrarea în 2024: „Trebuie să rămână cu psihicul puternic”