Închide meniul

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache s-a despărţit în lacrimi de Tokyo. „Mulţumesc, Doamne!” + Dezvăluiri din momentul accidentării: „A căzut din picioare de durere!”

Reclamă

Publicat: 5 august 2021, 13:53

Jocurile Olimpice 2020 | Larisa Iordache s-a despărţit în lacrimi de Tokyo. „Mulţumesc, Doamne! + Dezvăluiri din momentul accidentării: „A căzut din picioare de durere!

Larisa Iordache s-a despărţit în lacrimi de Tokyo

Instagram Larisa Iordache

Larisa Iordache a spus că îi mulţumeşte lui Dumnezeu pentru experienţa trăită la Jocurile Olimpice 2020, deşi competiţia a fost ca un coşmar pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Larisa Iordache: „Mulţumesc, Doamne!”

„La revedere Tokyo! După o lună şi o săptămână plecăm acasă. Mulţumesc, Doamne, pentru această experienţă, chiar dacă nu s-a terminat aşa cum mi-am dorit.

Am învăţat lucruri esenţiale care mă vor ajuta pe viitor. Plec de aici cu lacrimi în ochi, dar cu capul sus. Mulţumesc, mulţumesc pentru gândurile voaste frumoase.

Urmează o călătorie de 22 de ore, dar sunt fericită că îmi voi revedea familia”, a transmis Larisa Iordache, într-un mesaj postat pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by LARISA IORDACHE 💚 (@larisa_iordache)

Larisa Iordache, dezvăluiri despre abandonul de la Tokyo

Larisa Iordache a explicat ce a simţit când a fost nevoită să abandoneze în finala de la bârnă de la Jocurile Olimpice 2020, din cauza accidentării suferit în calificări.

„Sunt împăcată cu decizia luată, pentru că a venit momentul să-mi pun sănătatea pe primul plan. Ăsta e un lucru pe care mama mi l-a spus demult, o lecție pe care acum trebuie s-o pun în practică.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima dată (n.r. când a concurat cu probleme medicale) a fost chiar în urmă cu două luni, la Basel, unde am participat cu o criză renală. Inconștiența a învins atunci.

Puteam să-mi pierd un rinichi! Dar dorința de a concura și de a obține calificarea la Olimpiadă a fost mare”, a declarat Larisa, pentru gsp.ro.

Maria Holbură, despre accidentarea Larisei Iordache: „A căzut din picioare de durere”

Maria Holbură, cealaltă gimnastă care a reprezentat România la JO 2020, a povestit cât de apropiată este de Larisa Iordache şi cât de gravă a fost accidentarea acesteia.

„Vorbim orice, ne încurajăm tot timpul, suntem aproape una de cealaltă. (…) Prima dată am crezut că s-a lovit la genunchi (n.r. momentul accidentării, în calificări), pentru că așa se văzuse de unde am stat eu să o urmăresc, dar de fapt se lovise la aceeași gleznă unde are probleme.

M-am speriat foarte tare! Am crezut că a pățit ceva foarte grav, a căzut din picioare de durere. Eu urmam după ea și draga de ea era acolo și mă încuraja și am apreciat foarte mult.

Avea gheață pe picior și striga la mine la fiecare element. A avut foarte multe probleme de sănătate și o admir mult pentru ceea ce face și pentru ceea ce este”, a povestit Maria Holbură pentru sportsnet.ro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și