Închide meniul
Foto

Monica Roşu, mesaj plin de emoţie: „După şase ani, fac din nou asta. Şi nu singură!”. Imagine spectaculoasă cu fosta campioană

Publicat: 9 februarie 2024, 12:52

Reclamă
Monica Roşu, mesaj plin de emoţie: „După şase ani, fac din nou asta. Şi nu singură!”. Imagine spectaculoasă cu fosta campioană

Monica Roşu, mesaj plin de emoţie

Monica Roşu / Instagram

Monica Roşu a transmis un mesaj plin de emoţie. În vârstă de 36 de ani, fosta gimnastă a reuşit să depăşească un moment dificil. A trecut printr-o operaţie la genunchi şi acum s-a recuperat compet. Dubla campioană olimpică de la Atena, din 2004, s-a fotografiat pe pârtie, alături de fiica ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica Monicăi Roşu tocmai a împlinit trei ani. Alia-Maria a schiat alături de mama ei şi pare a fi pasionată de sport.

Monica Roşu, mesaj plin de emoţie de pe pârtie

După 6 ani de pauză și o operație la genunchi, azi schiez din nou, si nu singură. Alia vă mulțumește mult pentru toate gândurile transmise de ziua ei! Zi frumoasă vă dorim!„, a fost mesajul postat de Monica Roşu pe reţelele sociale.

View this post on Instagram


A post shared by Monica Roșu (@monicarosuofficial)

Reclamă

Monica Roșu a început gimnastica la varsta de patru ani la CSS Bacau, de unde a fost selectionata in echipa nationala de junioare. A debutat in competitiile internationale la inceputul anului 2000, la un turneu de gimnastica organizat la Charleroi (Belgia).

In 2002, a participat la Campionatele Europene pentru juniori unde a castigat medaliile de bronz la sarituri si sol. A concurat la Campionatele Mondiale din 2003 de la Anaheim (SUA), unde a obtinut medalia de bronz cu echipa si a ocupat locul patru la sarituri.

In 2004, dupa ce la CE de la Amsterdam (Olanda) a castigat medalia de aur la sarituri, la Jocurile Olimpice de la Atena, a facut parte din echipa Romaniei care a reusit sa isi apere titlul olimpic, iar in finalele pe aparate a reeditat performanta de la CE cucerind medalia de aur la sarituri. In 2005 s-a retras din activitatea competitionala din cauza unei accidentări.

Reclamă 4 / 0/3

Sandra Izbaşa, mai îndrăgostită ca niciodată de Răzvan Bănică

Sandra Izbaşa şi Răzvan Bănică au spus „DA” în faţa altarului în luna iulie, la doi ani distanţă după cununia civilă. Andreea Răducan i-a fost naşă fostei campioane olimpice din 2008 şi 2012.

Răzvan Bănică a dezvăluit că dragostea dintre el şi Sandra Izbaşa nu s-a schimbat, odată cu trecerea anilor. Soţul campioanei olimpice de la Beijing şi Londra a declarat că trăieşte o iubire continuă cu soţia lui.

Pe muchie de cuțit nu am trăit-o (nr. dragostea lor), mulțumim lui Dumnezeu. Suntem într-o dragoste continuă, nemărginită și așezată„, a declarat Răzvan Bănică, conform antenastars.ro.

De asemenea, şi Sandra Izbaşa a oferit declaraţii despre soţul ei. Fosta gimnastă a declarat că este nedezlipită de Răzvan Bănică, şi îl însoţeşte peste tot.

Absolut, peste tot îl însoțesc, pentru că și Răzvan mă însoțește pe mine peste tot, mai ales în momentele importante. Ne împărțim atât de bine programul, că și eu am făcut deplasare la Deva, timp de două săptămâni pentru a sta alături de el. Din trei săptămâni, cât s-au filmat, eu am stat două. Dorul e cel mai important„, a declarat şi Sandra Izbaşa, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Sandra Izbaşa are în palmares două medalii de aur la Jocurile Olimpice, obţinute la Beijing 2008 și Londra 2012. În total, ea a cucerit 17 medalii în carieră, la Campionatele Europene, Mondiale şi la Jocurile Olimpice. Retrasă din gimnastică în 2014, atunci când avea doar 24 de ani, Sandra Izbaşa activează ca antrenoare în cadrul clubului CSA Steaua. Ea a fost legitimată la CSA Steaua şi în perioada în care evolua în competiţii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și