Închide meniul
Video

Sabrina Voinea visează la o medalie olimpică: „Chiar mă văd cu ea la gât cum o aduc acasă!” Noua senzaţie a gimnasticii vrea să o depăşească pe Nadia Comăneci | EXCLUSIV

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2023, 20:44

Gimnastica străluceşte din nou, prin Sabrina Voinea, puştoaica minune din Constanţa, antrenată de mamai ei, Camelia Voinea, care este vicecampioană olimpică. Sabrina vrea să o întreacă chiar şi pe Nadia Comăneci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pregatită de mama ei, Sabrina Voina s-a antrenat împreuna cu gimnastele de la Dinamo. Sabrina e singura gimnasta de 15 ani care a luat două medalii de aur la Cupa Mondială de la Doha. La sol şi la bârnă.

Sabrina Voinea visează la o medalie olimpică

Mi s-au înmuiat picioarele de fericire şi emoţii mai mari ca pe aparat. Cu mama fac cea mai bună echipă„, a spus Sabrina Voinea, noua senzaţie a gimnasticii româneşti.

Nadia Comăneci şi Larisa Iordache sunt modele pentru gimnasta care vrea să dea lovitura vieţii la Jocurile Olimpice de la Paris.

Pe toate vreau sa le intrec (n.r. – chiar şi pe Nadia Comăneci). Chiar mă văd şi cu medalia cum o aduc acasă„, a mai spus Sabrina.

Reclamă

„Ţinta este la medalie. Rupem galoanele din nou şi îi dăm bice„, a spus şi mama sa, Camelia Voinea. Ciocolata e singura slăbiciune a Sabrinei.

„Avem mare ceartă pentru mâncare. Pur şi simplu Sabrina nu vrea să mănânce, tot timpul ne supăram că ea nu mănâncă„, a mai spus Camelia Voinea.

Da, dar aşa mă simt eu pentru că mă pot căra mai bine la sală. Mie îmi place foarte mult dulcele„, a recunoscut Sabrina Voinea.

Reclamă 4 / 0/3

Sabrina Voinea, aur la bârnă și sol! Performanță incredibilă pentru România, la Cupa Mondială de gimnastică

Gimnasta Sabrina Voinea a obţinut medalia de aur în finală la bârnă, dar și la sol, la Cupa Mondială de la Doha.

În finala de la bârnă, Voinea a fost notată cu 13.766, pentru medalia de aur. Pe podium au mai urcat Anna Lashchevska ( Ucraina – 13.333) şi Emma Leonie Malewski (Germania – 13.233).

La sol, gimnasta tricoloră a fost notată cu 13.600, iar pe podium au mai urcat Chiaki Hatakeda (Japonia, 12.900) şi Breanna Scott (Australia, 12.800), scrie news.ro.

Vineri, în prima zi a finalelor pe aparate, Sabrina Maneca Voinea s-a clasat pe locul 5 la sărituri (13.016). Cupa Mondială de la Doha reprezintă debutul la senioare pentru Sabrina Maneca Voinea, fiica fostei campioane Camelia Voinea.

La masculin, Andrei Muntean va evolua în finală la paralele, după ce a fost notat cu 14.133 în calificări (locul 7).

Cupa Mondială de la Doha se află la cea de-a 15 ediţie, fiind înscrişi peste 150 de gimnaşti.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și