Închide meniul

A murit soţia lui Javier Humet. Se afla în comă de zece zile. „Suntem cutremurați!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 16:32

A murit soţia lui Javier Humet. Se afla în comă de zece zile. „Suntem cutremurați!

Facebook CS Dinamo

A murit soţia lui Javier Humet

A murit soţia lui Javier Humet. Ana Aida a suferit un atac cerebral după sărbătoarea de titlu a lui Dinamo, pe 9 mai. Ulterior, ea a intrat în comă. Era internată la Spitalul Floreasca din Capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A murit soţia lui Javier Humet. „Suntem cutremurați!”

“Condoleanțe, Javier Humet! Suntem alături de tine! Suntem cutremurați și găsim cu greu cuvinte în aceste momente teribile pentru campionul nostru Javier Humet. Am sperat timp de zece zile intr-un miracol, dar cu toate rugăciunile noastre soția sa a plecat pentru totdeauna într-o lume mai bună. Clubul Sportiv Dinamo și întreaga familie a sportului dinamovist sunt alături de tine, Javier! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis clubul Dinamo, la care este legitimat Javier Humet.

Cazul a fost prezentat şi în presa internaţională, după ce clubul Dinamo a făcut primul anunţ.

“Dragilor, Dumnezeu îl pune la încercare pe Javier Humet și pe familia Dinamo. În noaptea de după câștigarea titlului, soția lui Javi a făcut un atac cerebral, iar acum este internată la reanimare.

Reclamă

ARE NEVOIE DE RUGA NOASTRĂ🙏🙏🙏 Fiti buni și puneți-o în gândurile voastre către Domnul pe Ana Aida, haideți să le fim alături și în momentele astea dificile!”, a transmis clubul din „Ştefan cel Mare”, după ce Ana a ajuns în stare gravă la spital.

Şi rivalii de la Steaua au avut un mesaj emoţionant. „Aida, soția fostului handbalist al Stelei, Javier Humet, se află de câteva zile la terapie intensivă, în urma unui accident vascular cerebral. Haideți să ne rugăm pentru ea să iasă învingătoare din această încercare! Clubul Steaua Bucureşti îi transmite soției sportivului însănătoşire grabnică”au scris cei de la Steaua.

Cine este Javier Humet

Javier Humet a venit în România în 2012. HCM Constanţa este primul club pentru care a evoluat în ţara noastră. La Constanţa, a cunoscut-o şi pe Ana Aida, care avea să-i devină soţie.

Reclamă 4 / 0/3

Humet are cetăţenia română din 2017 şi face parte din echipa naţională. În afara de HCM şi Dinamo, el a mai jucat în România la CSM Bucureşti şi Steaua.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și