Închide meniul

Gestul făcut de mii de oameni pentru soţia unui star din România care a suferit un atac cerebral şi este în comă. Cazul a ajuns şi în presa internaţională

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 8:30

Reclamă
Gestul făcut de mii de oameni pentru soţia unui star din România care a suferit un atac cerebral şi este în comă. Cazul a ajuns şi în presa internaţională

Facebook Dinamo Bucuresti Handbal Club

Gest impresionant pentru soţia lui Javier Humet

Ana Aida, soţia lui Javier Humet, este în comă. Spaniolii au scris că Javier Humet, care şi-a luat cetăţenia română şi joacă şi pentru naţionala noastră, a fost mai întâi la Steaua Bucureşti, marea rivală a celor de la Dinamo. De altfel, Steaua chiar i-a transmis un mesaj de încurajare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aida, soția fostului handbalist al Stelei, Javier Humet, se află de câteva zile la terapie intensivă, în urma unui accident vascular cerebral. Haideți să ne rugăm pentru ea să iasă învingătoare din această încercare! Clubul Steaua Bucureşti îi transmite soției sportivului însănătoşire grabnică„, au scris cei de la Steaua.

Secţia de handbal de la Dinamo, mesaj emoţionant pentru Javier Humet

Şi dinamoviştii au avut o iniţiativă unică pentru handbalistul de origine spaniolă. Luni seară, la ora 22:00, românii au fost îndemnaţi să spună o rugăciune.

Dragilor, se spune ca rugaciunea colectiva e mai folositoare. De aceea, diseara, la 22.00, haideti sa citim impreuna rugaciunea de mai jos:
„Sfinte Mare Mucenice Efrem, ascultă rugăciunea mea, a păcătosului, şi vino în ajutorul meu. Am aflat de minunile tale, am aflat de darurile pe care le-ai primit de la Dumnezeu pentru jertfelnicia ta. Şi, văzând cum atâta mulţime de oameni a fost ajutată de tine, îndrăznesc să nădăjduiesc şi eu, ştiind că nu vei trece cu vederea cererea mea. De nenumărate ori te-ai arătat în vedenii şi vise, spunând celor credincioşi că vor primi cele cerute în rugăciune. Eu nu sunt vrednic de o astfel de mângâiere, pentru că păcatele mele sunt multe şi credinţa mea este puţină, dar cred că iubirea ta covârşeşte răutăţile mele şi nădăjduiesc, prin mijlocirea ta, să pun început bun mântuirii mele”, este începutul unei postări emoţionante.

Ana Aida, soţia lui Javier Humet, este în comă

Tragedia s-a petrecut după ce Dinamo a cucerit al cincilea titlu naţional consecutiv, în urmă cu câteva zile, anunţă news.ro. Soţia lui Javier Humet este în comă, iar medicii încearcă să-i salveze viaţa.

Reclamă

Javier Humet a venit prima oară în România în 2012, când a semnat cu HCM Constanţa. A mai jucat pentru CSM Bucureşti şi Steaua, până să ajungă la Dinamo. În urmă cu cinci ani a primit cetăţenia română în cadrul unei ceremonii festive la sediul Ministerului şi Sportului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și