Închide meniul

Adi Vasile, mesaj tranşant: „Nu am pierdut ca să evităm Rapid! Ne vom lupta ca nişte animale să ajungem acolo!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 februarie 2023, 21:49

Adi Vasile, mesaj tranşant: „Nu am pierdut ca să evităm Rapid! Ne vom lupta ca nişte animale să ajungem acolo!

Adi Vasile, mesaj tranşant

Mediafax Foto / Ciprian Petcut via Hepta

  • Adi Vasile a avut un mesaj tranşant
  • CSM Bucureşti un duel în sferturi cu Rapid

Adi Vasile a avut un mesaj tranşant, după ce CSM Bucureşti a pierdut partida cu Krim şi a evitat, astfel, un duel cu Rapid în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul celor de la CSM Bucureşti spune că ar fi ceva fabulos ca România să aibă două echipe în Final Four. Mai mult, Adi Vasile spune că eleve sale se vor „lupta ca nişte animale” ca să ajunge între cele mai bune echipe din Europa.

Adi Vasile, mesaj tranşant după ce CSM Bucureşti a pierdut cu Krim

„Orice echipă trece prin perioade mai dificile. E o săptămâna în care nu punem cu nimic în pericol obiectivele noastre. E un semnal la care noi trebuie să fim atenți și suntem deja. 

Reclamă

Krim e foarte puternică. Grupa noastră a fost una puternică, cu excepția celor de la Banik Most. N-a fost vorba să pierdem pentru nu a cădea cu Rapid. Noi ne dorim să câștigăm fiecare partidă. Până să ajungă în Final Four, Rapidul mai are de tras, le doresc mult succes înaintea duelului cu Krim și ulterior cu Vipers.

Dacă vom evolua cu Esbjerg sau Brest, vom vedea. Lumea trebuie să se gândească că există multă oboseală fizică și psihică. Per total sezonul arată că am luptat foarte bine. Două echipe în Final Four ar însemna o minune pentru handbalul românesc. Ne vom lupta ca niște animale să putem ajunge până acolo! Toate formațiile trag pentru Final Four„, a spus Adi Vasile.

Reclamă

CSM București, eșec în Liga Campionilor cu Krim Ljubljana!

CSM București a suferit un eșec în Liga Campionilor cu Krim Ljubljana. „Tigroaicele” nu o mai pot întâlni pe Rapid în sferturile de finală. În urma acestui rezultat, CSM București a terminat pe locul 2 Grupa A și s-a calificat direct în „sferturi”. Acolo o va întâlni pe câștigătoarea dintre Brest și Esbjerg.

Vicecampioana CSM Bucureşti a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia Krim Ljubljana, scor 28-26 (13-14), şi încheie pe locul 2 în grupa A din Liga Campionilor. Calificată direct în sferturile competiţiei, CSM Bucureşti nu mai poate întâlni în această fază pe Rapid Bucureşti, scrie news.ro.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Stanko şi Radicevic, câte 7 goluri, pentru Krim, respectiv Neagu 6, pentru CSM.

Reclamă 4 / 0/3

În urma rezultatului, CSM încheie grupa A pe locul II, cu 22 puncte. De pe primul loc s-a calificat direct Vipers, deţinătoarea trofeului, cu 23 puncte.

Rezultatele complete ale CSM Bucureşti în grupa A sunt: 30-28 şi 26-28 cu Krim Ljubljana, 33-26 şi 30-30 cu Brest Bretagne Handball, 28-28 şi 27-25 cu SG BBM Bietigheim, 31-27şi 40-31 cu Odense Handold, 40-25 şi 35-26 cu DHK Banik Most, 29-35 şi 27-24 cu Vipers, 30-24 şi 33-29 cu FTC Budapesta.

Liderul CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a început stagiunea în Liga Campionilor, de pe locul 3 al clasamentului golgeterilor all-time, cu 910 reuşite, după Anita Gorbicz (1016 goluri) şi Jovanka Radicevic (978). După 14 etape, la finalul meciurilor din grupe, Neagu a adunat 1.015 goluri marcate.

În grupa B din Liga Campionilor joacă şi campioana Rapid Bucureşti. Primele două clasate se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor juca încrucişat în faza play-off, pentru alte 4 locuri disponibile.

Turneul Final4 va avea loc la Budapesta, în 3-4 iunie. Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”
Krim - CSM Bucureşti 24-30
Handbal • 16 mart., 21:32
Krim – CSM Bucureşti 24-30. Cristina Neagu, premiată de preşedintele Sloveniei după o seară magică în Liga Campionilor