Închide meniul

Adrian Vasile a dezvăluit că Primăria Capitalei l-a ținut neplătit 4 luni de zile: „Simți că ajungi la capătul puterilor!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 august 2022, 17:37

Adrian Vasile a dezvăluit că Primăria Capitalei l-a ținut neplătit 4 luni de zile: „Simți că ajungi la capătul puterilor!

Adrian Vasile a dezvăluit că a fost neplătit 4 luni de zile

Adrian Vasile, în timpul unui meci disputat de CSM București / Hepta

Adrian Vasile a dezvăluit că Primăria Capitalei l-a ținut neplătit 4 luni de zile. Antrenorul echipei de handbal feminin de la CSM București a vorbit despre momentele extrem de complicate pe care le-a traversat în ultima perioadă, din cauza restanțelor salariale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM București este finanțată de Primăria Municipiului București. 3,5 milioane de euro sunt investiți anual de Primăria Capitalei în bugetul vicecampioanei României la handbal feminin.

Adrian Vasile a dezvăluit că Primăria Capitalei l-a ținut neplătit 4 luni de zile

Adrian Vasile a explicat că, deși totul pare „lapte și miere” pe hârtie, lucrurile n-au stat chiar așa în realitate, la CSM. Antrenorul echipei bucureștene a dezvăluit că, în perioada 2019-2021, sportivii și antrenorii de la CSM București s-au lovit de întârzieri salariale.

Considerat unul dintre cel mai bine plătiți antrenori români, Vasile adunase, la un moment dat, 4 luni fără să primească vreun ban din partea clubului finanțat de Primărie. Antrenorul de 39 de ani a asigurat însă că problemele s-au rezolvat, iar acum el și jucătoarele sale își primesc la timp salariul.

„Cred că minim doi ani de zile am avut întârzieri salariale. A început în perioada 2019 – 2021, au fost doi ani și jumătate de întârzieri salariale care, la un moment dat, constant erau undeva la 4 luni. E foarte complicat să ceri excelență când salariul îți întârzie 4 luni.

Reclamă

(…) Nu ne puteam primi banii, nu e vorba doar de echipa de handbal feminin, ci de tot clubul. Existau niște întârzieri la a se face plata salariilor, complicată, la un moment dat simți că ajungi la capătul puterilor, dar mă bucur că de ceva timp nu mai avem această problemă și ne putem concentra pe ceea ce avem de făcut”, a declarat Adrian Vasile, pentru Kanal D.

Adrian Vasile și-ar dori un salariu mai mare la CSM București: „Cred că am câștigat puțin

De asemenea, fostul selecționer al naționalei de handbal feminin a României a vorbit și despre salariul pe care îl încasează la CSM București. Adrian Vasile susține că ar merita să primească mai mulți bani, ținând cont de rezultatele obținute și munca depusă la cârma echipei.

„(N.r. – Câștigați cât meritați?) Prin prisma rezultatului de anul trecut, nu! Prin prisma muncii pe care am făcut-o cel puțin în ultimii doi ani de zile extra antrenor, cred că am câștigat puțin!(…) Da, îmi ajung banii de la un salariu la altul.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt atât de cheltuitor și încerc să fiu chibzuit, dar în același timp bucurându-mă de viață. Media între munca pe care am depus-o și rezultatul, cred că media este corectă”, a mai spus Adrian Vasile, pentru sursa citată.

Adrian Vasile, fost handbalist la Steaua, a înregistrat performanțe răsunătoare pe banca lui CSM București. El a cucerit 5 titluri de campion al României, 4 Cupe, 2 Supercupe ale României și, cea mai importantă, o Ligă a Campionilor EHF, în 2016.

În sezonul precedent, fetele de la CSM au ratat dramatic un nou titlu în Liga Florilor, în detrimentul Rapidului.

În afară de experiența de la CSM București, Adrian Vasile a mai îndeplinit rolul de selecționer al României și al Muntenegrului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și