Închide meniul
VIDEO

Alex Bucătaru, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE! Portarul lui Dinamo, de la meciul cu PSG, direct în platoul emisiunii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2022, 10:00 / Actualizat: 27 octombrie 2022, 11:26

Alex Bucătaru, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE! Portarul lui Dinamo, de la meciul cu PSG, direct în platoul emisiunii

Alex Bucătaru, invitat la AS.ro LIVE

Alex Bucătaru, în timpul unui meci / gsp.ro.

Alex Bucătaru a fost invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Portarul lui Dinamo a venit în platoul emisiunii după meciul cu PSG din Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Dulăii” au pierdut meciul cu francezii, scor 29-36. Gruparea din Ștefan cel Mare ocupă locul 6 în Grupa A, cu 3 puncte. Pentru bucureșteni urmează meciul cu PPD Zagreb.

Alex Bucătaru, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE

”HANDBAL. Machineseeker EHF Champions League, etapa 5

DINAMO – PSG Handball 29-36 (16-22)

Atmosferă fantastică in tribune! Am pierdut in fata unei echipe mari. Akimenko 8, Ali Zein 5 au fost principalii noștri marcatori”, a transmis Dinamo.

Reclamă

David Popovici, show total la Dinamo – PSG

David Popovici a făcut show total în tribune la la Dinamo – PSG. „Regele Nataţiei” i-a susţinut pe „dulăi” alături de legendele Ionuţ Lupescu şi Ioan Andone.

Campionul mondial la nataţie este alături de Dinamo la meciul din Liga Campionilor la handbal, contra lui PSG. În vârstă de 18 ani, David Popovici a fost surprins în tribunele Sălii Polivalente alături de mai mulți prieteni.

Reclamă 4 / 0/3

Legitimat la CS Dinamo, David Popovici a mers să-i susțină pe handbaliștii alb-roșii în partida „de foc” cu PSG, din runda a 5-a a Ligii Campionilor.

David Popovici a fost surprins în timp ce aplauda și râdea împreună cu ceilalți, înaintea meciului „dulăilor”.

Legendele dinamoviste Ionuţ Lupescu şi Ioan Andone au fost şi ele prezente.

Recomandări
  • Alex Bucătaru, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE
  • De la Dinamo – PSG, direct în platoul emisiunii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și