Închide meniul

David Popovici, show total la Dinamo – PSG! „Regele Nataţiei” i-a susţinut pe „dulăi” alături de Ionuţ Lupescu şi Ioan Andone

Antena Sport Publicat: 26 octombrie 2022, 20:34

Reclamă
David Popovici, show total la Dinamo – PSG! „Regele Nataţiei i-a susţinut pe „dulăi alături de Ionuţ Lupescu şi Ioan Andone

"Regele Nataţiei" i-a susţinut pe "dulăi" alături de Ionuţ Lupescu şi Ioan Andone

David Popovici, show total la Dinamo - PSG / Antena Sport

David Popovici a făcut show total în tribune la la Dinamo – PSG. „Regele Nataţiei” i-a susţinut pe „dulăi” alături de legendele Ionuţ Lupescu şi Ioan Andone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionul mondial la nataţie este alături de Dinamo la meciul din Liga Campionilor la handbal, contra lui PSG. În vârstă de 18 ani, David Popovici a fost surprins în tribunele Sălii Polivalente alături de mai mulți prieteni.

David Popovici, show total la Dinamo – PSG

Legitimat la CS Dinamo, David Popovici a mers să-i susțină pe handbaliștii alb-roșii în partida „de foc” cu PSG, din runda a 5-a a Ligii Campionilor.

David Popovici a fost surprins în timp ce aplauda și râdea împreună cu ceilalți, înaintea meciului „dulăilor”.

Legendele dinamoviste Ionuţ Lupescu şi Ioan Andone au fost şi ele prezente.

Reclamă

Clasamentul grupei A:

1. Telekom Veszprem 6 puncte
2. Paris Saint-Germain Handball 4
3. SC Magdeburg 4
4. Orlen Wisla Plock 4
5. CS Dinamo 3
6. GOG 3
7. PPD Zagreb 2
8. FC Porto 0

David Popovici, dezvăluiri în premieră

David Popovici a făcut dezvăluiri în premieră. Noul fenomen al nataţiei a spus că avut unele probleme de sănătate când era mic.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici spune că a avut convulsii febrile când era mic, însă părinţii săi au avut grijă să urmeze sfaturile medicilor.

„Când am fost mic am avut convulsii febrile, nu este nimic prea grav, numai că s-ar fi putut transforma în ceva grav dacă parintii mei nu ar fi urmat sfatul unor specialişti. Am avut norocul să duc o viaţă normală, să fiu sănătos, sunt bucuros şi le multumesc pentru asta pentru că au fost atenţi.

Nu am avut niciodată teamă de medic tocmai pentru ca mama mea mi-a explicat că e un lucru normal şi nu m-au ameninţat sau speriat niciodată cu teama clasică de medic„, a spus David Popovici.

David Popovici l-a uluit pe antrenorul lui Robert Glință

David Popovici l-a uluit pe Luka Gabrilo, antrenorul lui Robert Glință. Acesta a fost alături de elevul său la CM de la Budapesta, unde l-a întâlnit pe „Regele Nataţiei”.

„David are două chestii la care nu toată lumea are acces: primul este antrenorul său, Adrian. Acesta un tip liniștit și tăcut, cu picioarele pe pământ. Îl iubesc, suntem prieteni buni.

Important este că nu fac mare caz din ce au reușit. Forma corpului său nu e a unui om, ci a unui delfin, merge deasupra valului când înoată. Am avut o discuție cu David și i-am spus: Ascultă-l pe Adrian și lasă-i pe ceilalți din jurul tău care îți spun anumite lucruri, Adrian te va duce departe!”, a declarat Luka Gabrilo, citat de gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și