Închide meniul
VIDEO

AS.ro LIVE | Constantin Din a fost invitatul lui Dan Pavel! Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, poveşti de senzaţie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2022, 10:30

AS.ro LIVE | Constantin Din a fost invitatul lui Dan Pavel! Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, poveşti de senzaţie

Constantin Din, invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE

Constantin Din/ AS.ro

Constantin Din a fost invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE. Fostul arbitru de handbal şi actual preşedinte FRH a venit cu dezvăluiri de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Din este preşedintele Federaţiei Române de Handbal, după ce a câştigat alegerile din aprilie, din acest an.

Constantin Din, invitatul lui Dan Pavel la emisiunea AS.ro LIVE

Constantin Din a fost arbitru de handbal, ajungând până la cel mai înalt nivel în competiţiile europene. Din a arbitrat finala Ligii Campionilor la handbal masculin, din 2015, dintre Barcelona şi Veszprem, finală câştigată de catalani.

La vremea respectivă, trupa „blaugrana” era antrenată de Xavi Pascual, antrenorul lui Dinamo şi al naţionalei de handbal masculin a României, din prezent.

Constantin Din a arbitrat la campionate europene şi mondiale, cât şi la Jocurile Olimpice din 2008.

Reclamă

Constantin Din a devenit preşedinte al FRH, după ce l-a învins în turul doi al alegerilor pe Alexandru Dedu, fostul şef al handbalului românesc. Bogdan Voinea şi Maximilian Gavrilă au fost ceilalţi doi candidaţi, pe care i-a învins Din pentru a prelua şefia Federaţiei Române de Handbal.

Reacția lui Constantin Din după alegerile FRH

Constantin Din a devenit noul președinte al Federației Române de Handbal. El l-a învins în turul al doilea pe fostul șef al Federației, Alexandru Dedu, cu o diferență izbitoare de voturi. Din și Dedu au oferit o primă reacție după rezultatele alegerilor.

„Sună foarte bine, a fost o perioadă dificilă, mă bucur că s-a terminat așa. Am simțit sprijin și energie. Am mare nevoie de presă, vă mulțumesc pentru sprijin. Este o zi frumoasă, iubesc din toată inima handbalul românesc. În momentul în care am avut meciul de retragere am avut aceleași emoții ca astăzi. Am zis că de fiecare dată îmi fac un proiect, îmi fac o evoluare corectă, am fost încrezător în această victorie.

Reclamă 4 / 0/3

Acești domni, care au făcut niște rezultate fabuloase, atunci când mergeam în meciuri internaționale oamenii de priveau cu admirație datorită rezultatelor pe care dânșii le-au avut. Statul FR Handbal are multe lacune, acesta ar putea fi primul pas. Pot să mă încumet să vă spun că, la nivel de copii de juniori, în doi-trei ani de zile să începem să avem calificări. Avem arbitraj foarte bun, nu e numai vina arbitrilor.

Sistemul n-a fost bun pentru performanța, nici pentru echipa. Vom încerca să stăm de vorbă cu foarte mulți oameni interesanți. N-am promis nimănui nicio funcție, n-am nicio datorie către nimeni. S-a dovedit că împreună suntem mai puternici. Cred că putem să facem ceva pentru binele handbalului românesc. Așa cum am prezentat în speech în final eu am o demisie semnată în alb. Este o garanție pentru ceea ce vreau să fac”, a spus Constantin Din, după rezultatul alegerilor.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
Vezi toate știrile
Citește și