Închide meniul

Reacțiile lui Constantin Din și Alexandru Dedu după alegerile FRH. „Fosta conducere nu a asigurat condiții optime!”/”Mă bucur dacă am deranjat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 aprilie 2022, 16:41

Reacțiile lui Constantin Din și Alexandru Dedu după alegerile FRH. „Fosta conducere nu a asigurat condiții optime!/Mă bucur dacă am deranjat!

Constantin Din, invitatul lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE

Constantin Din/ AS.ro

Alegeri FRH | Constantin Din a devenit noul președinte al Federației Române de Handbal. El l-a învins în turul al doilea pe fostul șef al Federației, Alexandru Dedu, cu o diferență izbitoare de voturi. Din și Dedu au oferit o primă reacție după rezultatele alegerilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Sună foarte bine, a fost o perioadă dificilă, mă bucur că s-a terminat așa. Am simțit sprijin și energie. Am mare nevoie de presă, vă mulțumesc pentru sprijin. Este o zi frumoasă, iubesc din toată inima handbalul românesc. În momentul în care am avut meciul de retragere am avut aceleași emoții ca astăzi. Am zis că de fiecare dată îmi fac un proiect, îmi fac o evoluare corectă, am fost încrezător în această victorie.

Alegeri FRH | Constantin Din: „Fosta conducere nu a asigurat condiții optime!”

Acești domni, care au făcut niște rezultate fabuloase, atunci când mergeam în meciuri internaționale oamenii de priveau cu admirație datorită rezultatelor pe care dânșii le-au avut. Statul FR Handbal are multe lacune, acesta ar putea fi primul pas. Pot să mă încumet să vă spun că, la nivel de copii de juniori, în doi-trei ani de zile să începem să avem calificări. Avem arbitraj foarte bun, nu e numai vina arbitrilor.

Sistemul n-a fost bun pentru performanța, nici pentru echipa. Vom încerca să stăm de vorbă cu foarte mulți oameni interesanți. N-am promis nimănui nicio funcție, n-am nicio datorie către nimeni. S-a dovedit că împreună suntem mai puternici. Cred că putem să facem ceva pentru binele handbalului românesc. Așa cum am prezentat în speech în final eu am o demisie semnată în alb. Este o garanție pentru ceea ce vreau să fac.

Pentru Dedu a fost o perioadă delicată, nu cred că aș fi rezistat la atâtea acuze ca domnul Dedu. Domnii care au făcut acele rezultate extraordinare vor fi băgați în seamă. Eu am primit din partea dânșilor curaj, văzând că sunt total împotriva actualei conduceri. Din punct de vedere al corectitudii, sper să se vadă imediat schimbările. Consider că este un moment 0, sper să am ocazia să începem reconstrucția și la arbitraj, copii și juniori și echipe de juniori foarte repede. 1 an de zile. Cred că atunci vom reuși să punem handbalul pe o traiectorie de care lumea e mulțumită. Faptul că fosta conducere nu a asigurat condiții optime. Atunci când este nevoie, vor merge cu charter-ul. Mă voi strădui să construim mecanisme financiare de care toată lumea să fie mulțumită”, a spus Constantin Din, după rezultatul alegerilor.

Reclamă

Alegeri FRH | Alexandru Dedu: „Mă bucur dacă am deranjat!”

„Nu mă așteptam. Nimănui nu-i place să piardă. În momentul ăsta e multă ușurare. FR Handbal e o federație grea, te consumă. Mă bucur dacă am deranjat. E o reacție normală, e posibil ca lumea să se fi așteptat la rezultatul final. Președintele pleacă cu un handicap. Federația merge în continuare.

Eu nu mai am, am vorit cu domnul Din, i-am spus ca luni la 11 o să începem procesul de tranziție, handbalul e mai presus decât de Dedu sau Din. Deciziile pe care le-am luat au fost la limita suportabilității sistemului. Sper ca Din să vadă drumul pe care eu am dus handbalul. Ăsta e un mare compliment pe care mi-l fac singur. Sper să meargă pe același drum și să dea o traiectorie, ca handbalul să rămână pe locul al doilea în România. Am avut șocuri mai mari decât astea. Din punctul meu de vedere, relațiile sunt arhicunoscute și rămân la fel„, a precizat și Alexandru Dedu.

Alexandru Dedu, Bogdan Voina, Constantin Din şi Maximilian Gavrilă au fost candidaţii pentru a conduce soarta handbalului românesc în următorii patru ani. Câştigătorul s-a decis în turul al doilea, în cadrul Adunării generale a forului.

Reclamă 4 / 0/3

Din a obținut 157 de voturi și l-a învins pe Alexandru Dedu, care a strâns numai 66. Alte două voturi au fost anulate.

Recomandări
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Constantin Din este noul președinte al Federației Române de Handbal

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și