Închide meniul

AS.ro LIVE | Oana Manea a fost invitata lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale fostei handbaliste

Viviana Moraru Publicat: 6 decembrie 2023, 22:58 / Actualizat: 7 decembrie 2023, 11:55

Reclamă
AS.ro LIVE | Oana Manea a fost invitata lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale fostei handbaliste

AS.ro LIVE | Oana Manea, invitata lui Dan Pavel de la 10:30

Oana Manea, în timpul unui meci la CSM Bucureşti/ Profimedia

Oana Manea a fost invitata lui Dan Pavel, în emisiunea AS.ro LIVE. Fosta handbalista a venit cu poveşti de senzaţie, după o carieră de succes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Manea, ajunsă la 38 de ani, s-a retras din activitate anul trecut, ultima echipă la care a evoluat fiind Rapid.

AS.ro LIVE | Oana Manea, invitata lui Dan Pavel

Oana Manea a evoluat pe postul de pivot, şi a început să joace handbal la Oltchim Râmnicu Vâlcea, echipă alături de care a ajuns de trei ori în semifinalele Ligii Campionilor.

Manea a plecat de la Oltchim în vara lui 2013, ca urmare a desfiinţării echipei. Pivotul a semnat cu Krim, echipă din Slovenia, alături de care a participat în grupele Ligii Campionilor.

În 2014, Oana Manea a revenit în România şi a semnat cu CSM Bucureşti, echipă la care a evoluat timp de cinci sezoane. Fosta handbalistă a câştigat alături de „tigroaice” Liga Campionilor în 2016.

Reclamă

După cele cinci sezoane petrecute la CSM Bucureşti, Oana Manea a semnat cu Rapid, echipă de la care s-a şi retras, în vara anului trecut.

Alături de echipa naţională, Oana Manea a participat la patru Campionate Europene şi la două Campionate Mondiale. Aceasta a câştigat medaliile de bronz la Campionatul European din 2010 şi la Mondialul din 2015.

Scenariul care ne aduce calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după eşecul usturător cu Danemarca

Scenariul care ne aduce calificarea în sferturile de finală ale Campionatului Mondial, după eşecul usturător cu Danemarca are o legătură, în primul rând, cu primul meci din grupele principale, cel cu Germania.

Reclamă 4 / 0/3

România a intrat în grupele principale cu două puncte, în timp ce Danemarca şi Germania au patru puncte. Dacă învingem Germania, vom veni la egalitate de puncte, cu avantajul meciurilor directe.

Dacă vom câştiga şi celelalte două partide, cu Polonia şi Japonia, avem nevoie ca Germania să nu învingă Danemarca în ultima partidă, în cazul în care şi danezele se vor impune cu Japonia şi Polonia.

România nu are nevoie de un clasament în 3 pentru primele două locuri, pentru că în acest caz, Danemarca şi Germania ar merge mai departe în fazele superioare ale competiţiei organizate de Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Calificarea în sferturile de finală ale Mondialului coincide cu accederea la turneul preolimpic, şansa noastră de a ajunge la Jocurile Olimpice din 2024, din Franţa.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și