Închide meniul

Austria – România 31-24! Înfrângere categorică pentru „tricolori”, la debutul la Campionatul European de handbal

Alex Masgras Publicat: 12 ianuarie 2024, 19:55

Reclamă
Austria – România 31-24! Înfrângere categorică pentru „tricolori, la debutul la Campionatul European de handbal

Austria - România 31 - 24

Xavi Pascual, selecţionerul României, în timpul unui meci / Profimedia

Duelul dintre Austria şi România, încheiat cu scorul de 31 – 24, a fost în format live score, pe AS.ro. „Tricolorii” au debutat la Campionatul European de handbal, turneu găzduit de Germania. Echipa lui Xavi Pascual face parte din Grupa B, alături de Austria, Croaţia şi Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a revenit la un turneu final de Campionat European după 28 de ani. În 1996, „tricolorii” terminau pe locul 9, în timp ce la ediţia din 1994 s-au clasat pe locul 11.

Austria – România 31 – 24

Final! Austria – România 31 – 24! „Tricolorii” au suferit un eşec categoric, la primul meci de la Campionatul European de handbal masculin.

Min. 50: Austria – România 24-19! „Tricolorii” sunt conduşi la cinci goluri, iar Xavi Pascual a cerut time-out.

Min. 45: Austria – România 20-18! Elevii lui Xavi Pascual rămân aproape de austrieci pe tabela de marcaj, la jumătatea reprizei secunde.

Reclamă

Min. 30: Austria – România 15-14! „Tricolorii” au încheiat prima repriză la un singur gol distanţă de austrieci.

Min. 24: Austria – România 13-11! „Tricolorii” sunt conduşi, şi au rămas fără Vlad Caba şi Andrei Negru, ambii primind cartonaş roşu.

Min. 17: Austria – România 7-8! Echipa naţională a preluat din nou conducerea, după ce a punctat Buzle!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 9: Austria – România 3-4! „Tricolorii” conduc în startul partidei, după golul lui Grigoraş.

Min. 1: A început meciul dintre Austria şi România de la Campionatul European de handbal masculin.

Primul meci al României va fi cu Austria, formaţie pe care am întâlnit-o şi în preliminariile Campionatului European. Austriecii s-au impus atunci în ambele meciuri, cu 36-32 şi 35-30.

Înaintea meciului de la Campionatul European, Austria porneşte ca favorită în faţa României.

Tricolorii au parte de o grupă dificilă. Spania este vicecampioana din 2022 şi campioana din 2018 şi 2020, în timp Croaţia este vicecampioana ediţiei din 2020.

La turneul din Germania participă 24 de echipe. După meciul cu Austria, România va juca cu Spania (14 ianuarie) şi Croaţia (16 ianuarie). Înaintea acestor partide, Xavi Pascual este încrezător în tricolori:

„Adversari accesibili la acest turneu final nu sunt. Toate meciurile vor fi foarte complicate. Am văzut că la Campionatul European se pot produce surprize. Nu mai sunt meciuri uşoare. Pentru noi e un meci important cu Austria. Este adevărat că există presiune, dar eu, ca antrenor, vreau să fie această presiune. E normal să simţi presiunea dacă vrei să joci împotriva unor echipe puternice.

Reclamă

Am emoţii, e normal, este un Campionat European foarte important pentru România. Cred că echipa este pregătită. Avem încredere pentru că jocul s-a îmbunătăţit. În special în apărare, dar, din păcate avem probleme pe tranziţie, contraatac şi repliere. Partida de mâine este una foarte importantă, cunoaştem bine cum joacă Austria”, a afirmat antrenorul României, potrivit agerpres.ro.

Xavi Pascual a anunţat lotul României pentru Campionatul European de handbal masculin din Germania

Xavi Pascual a anunţat lotul României pentru Campionatul European de handbal masculin din Germania. Naţionala de handbal masculin a României va evolua, după 28 de ani, la un turneu final de Campionat European.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și