Închide meniul

Brest – CSM Bucureşti 24 -21 | Deşi a marcat de 7 ori, Cristina Neagu nu a putut împiedica înfrângerea „tigroaicelor”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2022, 23:58

Brest – CSM Bucureşti 24 -21 | Deşi a marcat de 7 ori, Cristina Neagu nu a putut împiedica înfrângerea „tigroaicelor

Brest - CSM Bucureşti 24-21

Hepta

Brest – CSM Bucureşti 24 -21. Cristina Neagu a fost cea mai bună jucătoare a „tigroaicelor”

Principalele marcatoare ale partidei au fost Coatanea 5 goluri, pentru Brest, respectiv Neagu 7, pentru CSM. În urma rezultatului, CSM rămâne cu 10 puncte, pe locul 4. Anterior, CSM Bucureşti a obţinut rezultatele: 21-22 cu Team Esbjerg, 27-30 cu Rostov-Don, 36-31 cu Podravka Koprivnica, 25-22 cu Borussia Dortmund, 30-22 şi 28-20 cu Buducnost, 29-30 cu Brest, 30-31 şi 27-21 cu FTC Budapesta, scrie news.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
În următoarea rundă, CSM Bucureşti va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu formaţia Borussia Dortmund. Returul meciurilor din grupe se va încheia în 19 februarie 2022.

Faza play-off va avea loc între 26 martie – 3 aprilie, sferturile de finală între 30 aprilie – 8 mai, iar Turneul Final Four în 4-5 iunie, la Budapesta.

Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand din Norvegia. În sezonul anterior, CSM Bucureşti a ratat calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor.

Citește și:

Cristina Neagu a semnat un nou contract cu CSM Bucureşti

Cristina Neagu va continua la CSM Bucureşti. Clubul din Capitală a făcut anunţul oficial la finalul anului trecut. Handbalista de 33 de ani a parafat deja noua înţelegere şi se va lupta pentru câştigarea unui nou titlu cu echipa antrenată de Adi Vasile.

Clubul Sportiv Municipal București îi anunță atât pe fanii noștri, cât și pe toți suporterii handbalului din țara noastră că cea mai bună jucătoare a lumii va evolua în continuare în Liga Florilor și în Liga Campionior pentru echipa la care a evoluat în ultimii patru ani și jumătate!

Reclamă

Cristina Neagu și Clubul Sportiv Municipal București au ajuns la un acord de a continua împreună! Cristina și-a prelungit actuala înțelegere cu încă doi ani!

Cea mai bună handbalistă a lumii în patru rânduri, Cristina Neagu, 33 de ani, evoluează la CSM București din 2017. Cristina a început handbalul la vârsta de 12 ani, la CSȘ nr. 5 București. Ca senioară a evoluat pentru HC Activ Ploiești, Rulmentul Brașov, Oltchim Vâlcea și ŽRK Budućnost.

Mult succes, Cristina Neagu!„, se anunţă în comunicatul celor de la CSM Bucureşti.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Brest – CSM Bucureşti 24 -21
  • Neagu a marcat de 7 ori

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și