Închide meniul

Campionatul Mondial de handbal | România – Puerto Rico 43-20. Selecţionerul, nemulţumit şi după victorie! A criticat sistemul de disputare al turneului final

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 decembrie 2021, 21:09

Campionatul Mondial de handbal | România – Puerto Rico 43-20. Selecţionerul, nemulţumit şi după victorie! A criticat sistemul de disputare al turneului final

Adrian Vasile, frustrat după victoria cu Puerto Rico

FR Handbal

România – Puerto Rico s-a terminat 43-20, o victorie la scor pentru tricolore, dar elevele lui Adrian Vasile nu mai au şanse la sferturile de finală. Dacă batem Suedia luni vom termina grupa principală doar pe locul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul, nemulţumit şi după victorie

Antrenorul naţionalei de handbal feminin, Adrian Vasile, a declarat după meciul câştigat cu Puerto Rico, referindu-se la parcursul României la CM din Spania, că echipa este pe o pantă ascendentă . Tricolorele au ratat sferturile de finală şi vor juca ultima partidă luni, cu Suedia.

”Fără să desconsider vreo echipă, e o diferenţă foarte mare să joci împotriva lui Puerto Rico sau Suediei. Pentru noi, meciul cu Suedia va fi ultimul, din păcate, în competiţie, dar un meci în care o să fim cu totul acolo şi o să încercăm să-l câştigăm. La final voi trage o concluzie. Cu modalitatea asta de a face un Mondial, e foarte complicat să înţelegi care îţi este locul cu adevărat. Locul nostru în primele opt echipe ar fi însemnat să scoatem una din campioana mondială, olimpică sau locul IV de la JO de la Tokyo. Aşa că, e clar un nivel mai sus ca noi. În meciul cu Suedia trebuie să ne concentrăm să câştigăm. Cred că suntem pe o pantă ascendentă ca evoluţie, ca spirit şi ca dorinţă de a lupta şi a reprezenta ţara”, a declarat Adrian Vasile la finalul meciului cu Puerto Rico.

Citește și:

Adrian Vasile, critici pentru sistemul de la Mondiale

”Cred că nu este o idee rea, dar aş vedea-o organizată un pic altfel, cu echipe împărţite de categorie A şi categorie B, astfel încât şi adversari care sunt la început într-un turneu final, să poată avea meciuri mai tari, cu echipe mai bune. Clar aş împărţi, să se vadă diferenţa de ranking, de clasament mondial”, a spus Adrian Vasile.

Tot în grupa noastră, Olanda a învins Kazakhstan cu scorul de 61-15 şi are 7 puncte, pe primul loc temporar în grupa principală II, iar ultima partidă a zilei opune Norvegia care are 6 puncte şi Suedia cu 5. România se află pe locul 4, cu 4 puncte, fără vreo şansă la sferturile de finală ale CM din Spania.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și