Închide meniul

Cât de greu e pentru România fără Cristina Neagu pe teren la Campionatul Mondial: „Am o responsabilitate în plus”

Dan Roșu Publicat: 3 decembrie 2023, 10:13

Reclamă
Cât de greu e pentru România fără Cristina Neagu pe teren la Campionatul Mondial: „Am o responsabilitate în plus

Cât de greu e pentru România fără Cristina Neagu pe teren la Campionatul Mondial

Cristina Neagu, în tricoul României - Profimedia Images

Cristina Laslo a dezvăluit cât e de greu pentru România să joace fără Cristina Neagu la Campionatul Mondial. Dacă absenţa interului stânga nu a contat în meciul cu Chile (44-19), de-abia acum începe greul pentru tricolore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România va întâlni Serbia, duminică, şi Danemarca, pe 5 decembrie. Rămâne de văzut dacă Neagu va putea evolua măcar împotriva nordicelor. Laslo a recunnoscut că are o responsabilitate suplimentară în lipsa celei mai bune jucătoare a României.

Cât de greu e pentru România fără Cristina Neagu pe teren la Campionatul Mondial

„Da, pot să spun că am o responsabilitate în plus faţă de celelalte jucătoare şi sper ca împreună cu fetele să ne facem treaba şi să aducem puncte multe.

Cristina este cu noi, ne susţine, dar atâta timp cât nu e 100%, nu poate să evolueze. Noi ne dorim să revină cât mai repede, să fie sănătoasă şi să se poată antrena la capacitate maximă. Starea ei este incertă şi ne dorim să revină cât mai repede şi să fie sănătoasă.

Îmi doresc să ajungem acolo şi cred că echipa României are acest potenţial, să ajungă în sferturile de finală”, a spus Cristina Laslo, citată de fanatik.ro.

Reclamă

Cristina Neagu a vorbit despre scenariul de coşmar pentru ea la Campionatul Mondial

Chiar dacă a revenit la antrenamente, Cristina Neagu nu exclude varianta de coşmar în care nu ar evolua la ultimul ei campionat mondial.

„Situația mea este puțin neclară, nu m-am antrenat de două săptămâni. Am încercat să alerg, să-mi țin corpul în formă, dar sigur nu știu cum ar fi la antrenamentul specific sau în joc.

Nu este cea mai bună situație pentru mine. Este ultimul meu Campionat Mondial, aș evolua într-una din sălile mele favorite din Danemarca, dar nu știu când voi fi aptă de joc sau dacă voi juca. Mintal nu mă simt prea bine acum, dar fac tot ce pot, ca să revin cât mai repede”, a spus Cristina Neagu pentru TV2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și