Închide meniul

România – Chile 44-19! Victorie fără drept de apel pentru tricolore, în primul meci la Campionatul Mondial 2023

Dan Roșu Publicat: 1 decembrie 2023, 20:20

Reclamă
România – Chile 44-19! Victorie fără drept de apel pentru tricolore, în primul meci la Campionatul Mondial 2023

România - Chile 44-19

Eliza Buceschi, în timpul meciului România - Chile / Profimedia

România – Chile 44-19! România a învins fără drept de apel Chile, în primul meci de la această ediţie a Campionatului Mondial. Tricolorele s-au impus cu 44-19, într-un meci în care Cristina Neagu nu a evoluat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România face parte din Grupa E şi, după meciul cu Chile, va evolua cu Serbia (3 decembrie) şi cu Danemarca (5 decembrie). Meciul cu Serbia se va juca duminică, tot de la ora 19:00. Cea mai bună marcatoare a României  în primul meci a fost Buceschi, cea care a înscris de 6 ori. Dindiligan, Ostase, Seraficeanu şi Dincă au încris câte 5 goluri. De la Chile, Paul şi Parra Parra au marcat câte 4 goluri.

România – Chile 44-19

Fluier final în România – Chile 44-19! Jucătoarele lui Florentin Pera au debutat cu dreptul la CM de handbal.

Min. 46 în România – Chile 35-15! Tricolorele păstrează un avantaj uriaş.

Min. 40 în România – Chile 33-13! România evoluează foarte bine şi în debutul reprizei secunde.

Reclamă

Min. 30 în România – Chile 25-6! România a făcut o primă repriză perfectă cu Chile.

Min. 20 în România – Chile 17-4! România face spectacol în primul meci de la CM de handbal.

Min. 10 în România – Chile 10-2! Jucătoarele lui Florentin Pera s-au desprins în debutul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 5 în România – Chile 6-2! Tricolorele au un început foarte bun de partidă şi conduc cu 6-2.

Min. 1 în România – Chile! A început primul meci al tricolorelor de la CM de handbal.

Din păcate, România nu se poate baza pe Cristina Neagu, care nu evolua în primele două meciuri ale ultimului ei mondial din carieră.

”Situația mea este puțin neclară, nu m-am antrenat de două săptămâni. Am încercat să alerg, să-mi țin corpul în formă, dar sigur nu știu cum ar fi la antrenamentul specific sau în joc.

Nu este cea mai bună situație pentru mine. Este ultimul meu Campionat Mondial, aș evolua într-una din sălile mele favorite din Danemarca, dar nu știu când voi fi aptă de joc sau dacă voi juca.

Mental nu mă simt prea bine acum, dar fac tot ce pot, ca să revin cât mai repede”, a declarat Cristina Neagu, pentru televiziunea daneză TV2 Sport.

Lotul României pentru CM

  • Diana Ciucă, Iulia Dumanska, Daciana Hosu (portari)
  • Nicoleta Dincă, Alexandra Dindiligan (extreme stânga)
  • Bianca Bazaliu, Cristina Neagu, Claudia Paşcan, Diana Lixăndroiu (interi stânga)
  • Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Andreea Popa (centri)
  • Daria Bucur, Alicia Gogîrlă (interi dreapta)
  • Alexandra Badea, Sonia Seraficeanu (extreme dreapta)
  • Nicoleta Balog, Lorena Ostase şi Crina Pintea (pivoţi)

Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea Campionatului Mondial

Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea Campionatului Mondial a fost stabilită deja de bookmakeri. Norvegia este principala favorită a specialiştilor, înaintea competiţiei ce se va desfăşura în Danemarca, Norvegia şi Suedia, în perioada 29 noiembrie – 18 decembrie.

Reclamă

Echipa României este singura din lume care a evoluat la toate ediţiile Campionatului Mondial, dar asta nu i-a convins pe bookmakeri să ne considere cu şanse reale la trofeul pe care l-am câştigat o singură dată în istorie.

Norvegia e favorita principală, cu o cotă de 2.15, fiind urmată de Franţa (4.35), Danemarca (6.50), Olanda (8), Suedia (10) şi Ungaria (20).

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și