Închide meniul

Ce se întâmplă cu contractul Sorinei Grozav, care e însărcinată cu copilul lui Gicu Grozav

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 noiembrie 2023, 17:40

Ce se întâmplă cu contractul Sorinei Grozav, care e însărcinată cu copilul lui Gicu Grozav

Ce se întâmplă cu contractul Sorinei Grozav, care e însărcinată cu copilul lui Gicu Grozav

Sorina Grozav, în timpul unui meci / Profimedia

Ce se întâmplă cu contractul Sorinei Grozav, care e însărcinată cu copilul lui Gicu Grozav. Handbalista care este legitimată în prezent la Rapid ar putea rămâne liberă de contract, având în vedere că înțelegerea cu formația din Giulești îi expiră în vara viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sportiva de la Rapid a fost nevoită să ia a doua pauză a carierei, având în vedere faptul că este însărcinată cu copilul fotbalistului de la Petrolul. În trecut, aceasta a fost suspendată într-un scandal de dopaj, atunci când juca pentru Corona Brașov.

Ce se întâmplă cu contractul Sorinei Grozav, care e însărcinată cu copilul lui Gicu Grozav. Anunțul sportivei

Handbalista celor de la Rapid a dezvăluit faptul că nu a purtat, cel puțin momentan, discuții cu șefii grupării din Giuleți, pentru prelungirea contractului. Totuți, Sorina Grozav a dezvăluit faptul că și-ar dori să rămână în lotul echipei.

„Mai am contract cu Rapid până la vară. Încă nu am discutat nimic legat de ce se va întâmpla, eu mi-aș dori să prelungesc contractul, acum, rămâne de văzu.

Cred că pot semna, dar nu m-am gândit încă, e prea din scurt acum. Clauză în contract nu am legat de sarcină, încă nu am discutat cu președintele, urmează. Nu cred că există posibilitatea să nu fiu plătităt”, a spus Sorina Grozav, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

De asemenea, sportiva a vorbit și despre planurile sale de viitor. Aceasta a dezvăluit faptul că va face sport, atât timp cât sarcina îi va permite, pentru a se menține în formă și a-și pregăti revenirea pe teren.

„Mă mai duc la antrenamente, dar doar să le văd. Acum mă simt un pic în vacanță pentru că și simțeam nevoia, dar cred că pe parcurs o să-mi fie greu, o să-mi fie dor de handbal. Fac sport, pentru că vreau să mă mențin.

Cât o să-mi permită sarcina o să fac sport. Nu am mai avut colege într-o astfel de situație, dar am auzit cazuri în care au jucat mai mult. M-aș expune unui risc care nu își are rostul. E riscant”, a mai spus sportiva.

Reclamă 4 / 0/3

România, în cursa pentru organizarea Campionatului European de handbal feminin din 2026

Cinci federaţii membre EHF, între care şi România, au intrat oficial în cursa pentru găzduirea Campionatului European de handbal feminin din 2026, a anunţat, joi, forul continental, potrivit news.ro.

Termenul limită de depunere a candidaturilor a fost 25 octombrie. Federaţia Europeană de Handbal a primit candidatura Turciei, precum şi candidaturile comune Cehia/Polonia şi România/Slovacia.

România a găzduit EHF EURO 2000 feminin, în timp ce Polonia a găzduit EHF EURO 2016 masculin, iar Slovacia a fost coorganizator, alături de Ungaria, pentru EHF EURO 2022 masculin.

Federaţia Europeană de Handbal va evalua candidaturile, iar inspecţiile la faţa locului vor avea loc în noiembrie şi decembrie 2023.

Comitetul Executiv al EHF va aloca EHF EURO 2026 feminin la reuniunea sa din 27 ianuarie 2024, de la Köln.

EHF EURO 2026 feminin este programat în perioada 3-20 decembrie, cu participarea a 24 de echipe.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și