Închide meniul
Video

Cei mai tari din Ferentari. Dan Savenco și Tiberiu Dolniceanu patrulează, în uniformă, pe străzi

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 aprilie 2020, 18:25

  • Dan Savenco a fost chemat la datorie
  • Căpitanul lui Dinamo îmbracă uniforma de polițist
  • Tiberiu Dolniceanu este într-o situație similară

Uriașul din handbal, Savenco, joacă extremă! Îi trage pe oameni pe dreapta și îi verifică dacă au completată declarația pe propria răspundere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Savenco și Tiberiu Dolniceanu și-au schimbat meseria

În loc să se lupte cu bogaţii de la PSG în Liga Campionilor, handbalistul lui Dinamo, Savenco, a ieşit în patrulare pe străzile din Bucuresti. Uriaşul de un metru și 98 de centimetri a fost repartizat în Ferentari.

"Sunt emoții, e prima mea zi de muncă în uniformă. Cred că am emoții mai mari ca la meciul cu PSG. Fac handbal de 20 de ani, iar la MAI sunt de șapte luni. Cu siguranță vom face față provocării.

Reclamă

Suntem în program normal, de opt ore, în două ture. Suntem în dispozitiv și vom avea grijă pe parcursul acestor ore de muncă. Trebuie să avem grijă ca majoritatea persoanelor să stea în casă", a reacționat căpitanul alb-roșiilor.

Savenco are chitanțierul pregătit. Le va da amenzi celor care ies din casă fără un motiv solid. Colegii de la Dinamo s-au amuzat teribil când au aflat cine va face legea pe străzi!

Reclamă

"Glumele nu au încetat să apară. Mi-au urat baftă, să am grijă, e normal. Este o situație destul de serioasă și o provocare. Dacă nu era atât de serioasă treaba, nu cred că se apela la ajutorul nostru", a afirmat Savenco pentru AntenaSport. 

Larisa Iordache și fostul campion european la scrimă, Tiberiu Dolniceanu, au fost chemati, de asemenea, la datorie.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”