Închide meniul

Constantin Ștefan, prima reacție după hotărârea EHF. "Este o veste tristă pentru Dinamo. Presimțeam că se va ajunge aici!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2020, 14:28

Constantin Ștefan, prima reacție după hotărârea EHF. "Este o veste tristă pentru Dinamo. Presimțeam că se va ajunge aici!"

Profimediaimages

Constantin Ștefan, nemulțumit de decizia EHF

  • Dinamo a fost eliminată din Champions League
  • Antrenorul alb-roșiilor se aștepta la această decizie
  • Campioana României nu va mai juca împotriva lui PSG

Antrenorul alb-roșiilor luase în calcul acest scenariu negru, în care meciul cu PSG urma să fie anulat. A sperat până în ultimul moment că pandemia nu îi va spulbera visul să se lupte, în Champions League, cu una dintre forțele continentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Ștefan, nemulțumit de decizia EHF

"Sigur că este o veste tristă pentru noi, chiar dacă de câteva zile presimțeam această decizie luată de EHF. Suntem dezamăgiți pentru că acest meci cu PSG era încunarea muncii noastre de un an de zile cu rezultate excepționale. Chiar ne doream să jucăm acest meci, să ne măsurăm forțele cu cea mai bogată echipă din Europa. 

Nu a prevăzut nimeni această pandemie de Covid-19, suntem triști pentru că eram într-o formă sportivă bună, aveam o coeziune de grup foarte bună în echipă și voiam să ne jucăm șansa în Champions League cu Parisul", a declarat antrenorul lui Dinamo, Constantin Ștefan, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

EHF a decis ca meciurile din optimile de finală ale Champions League, fază în care urma să joace Dinamo Bucureşti cu PSG, şi cele din sferturile de finală, să fie anulate. La Turneul Final Four, programat la Koln, în 28-29 decembrie, vor juca astfel primele două clasate din grupele valorice A şi B la finalul fazei grupelor, adică FC Barcelona, PSG, THW Kiel, Veszprem HC.

Meciul tur dintre Dinamo și PSG, din optimile Ligii Campionilor trebuia să se dispute pe 22 martie, în sala din Ștefan cel Mare. Din cauza pandemiei de Covid-19, acesta nu va mai avea loc.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile