Închide meniul

Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea Campionatului Mondial. Norvegia e favorita specialiştilor

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 noiembrie 2023, 17:22

Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea Campionatului Mondial. Norvegia e favorita specialiştilor

Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea Campionatului Mondial

România, înainte de Campionatul Mondial - Facebook Federaţia Română de Handbal

Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea Campionatului Mondial a fost stabilită deja de bookmakeri. Norvegia este principala favorită a specialiştilor, înaintea competiţiei ce se va desfăşura în Danemarca, Norvegia şi Suedia, în perioada 29 noiembrie – 18 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa României este singura din lume care a evoluat la toate ediţiile Campionatului Mondial, dar asta nu i-a convins pe bookmakeri să ne considere cu şanse reale la trofeul pe care l-am câştigat o singură dată în istorie.

Cota uriaşă pe care o are România la câştigarea Campionatului Mondial

Astfel, Neagu şi compania au o cotă de 50 pentru adjudecarea trofeului, aceeaşi cu Brazilia, Slovenia şi Serbia.

Norvegia e favorita principală, cu o cotă de 2.15, fiind urmată de Franţa (4.35), Danemarca (6.50), Olanda (8), Suedia (10) şi Ungaria (20).

Probleme pentru Cristina Neagu, înainte de Campionatul Mondial

Cristina Neagu poate rata Campionatul Mondial de handbal. Neagu nu a jucat la „Trofeul Carpaţi” şi este incertă pentru meciurile României de la Campionatul Mondial de handbal.

Reclamă

Cristina Neagu s-a accidentat la genunchi în partida pe care CSM Bucureşti a jucat-o cu DVSC Schaefller. Neagu a suferit o leziune corner postero-medial, scrie gsp.ro. În acest context, Florentin Pera a decis să o convoace de urgenţă pe Diana Lixăndroiu, jucătoare de la CSM Slatina.

Un lucru e sigur în cazul Cristinei Neagu. De 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, Neagu nu va juca în primul meci al naţionalei României de la Campionatul Mondial. „Din păcate, Cristina Neagu are încă dureri la genunchi și situația ei este incertă în continuare„, a spus Florentin Pera pentru sursa mai sus citată.

Naţionala României va pleca la Campionatul Mondial în 28 noiembrie, de la Cluj-Napoca. La ediţia din acest an, România va fi reprezentată şi de arbitrele Cristina Lovin şi Simona Stancu, respectiv Ana Maria Stoia şi Diana Carmen Ciulei, în calitate de observatori IHF.

Reclamă 4 / 0/3

Competiţia este găzduită de Danemarca, Norvegia şi Suedia (29 noiembrie – 18 decembrie), iar tricolorele vor juca în grupa E, la Herning, cu Chile (1 decembrie), Serbia (3 decembrie) şi Danemarca (5 decembrie).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și