Închide meniul

Cristina Neagu poate rata Campionatul Mondial de handbal! Florentin Pera a chemat de urgenţă o altă jucătoare la lot

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 noiembrie 2023, 11:00

Reclamă
Cristina Neagu poate rata Campionatul Mondial de handbal! Florentin Pera a chemat de urgenţă o altă jucătoare la lot

Cristina Neagu, gata de joc la Campiontul Mondial

Cristina Neagu / Profimediaimages

Cristina Neagu poate rata Campionatul Mondial de handbal. Neagu nu a jucat la „Trofeul Carpaţi” şi este incertă pentru meciurile României de la Campionatul Mondial de handbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristina Neagu este incertă pentru Campionatul Mondial de handbal. Cea mai bună jucătoare a României a resimţit dureri şi va efectua noi investigaţii.

Cristina Neagu poate rata Campionatul Mondial de handbal

Cristina Neagu s-a accidentat la genunchi în partida pe care CSM Bucureşti a jucat-o cu DVSC Schaefller. Neagu a suferit o leziune corner postero-medial, scrie gsp.ro. În acest context, Florentin Pera a decis să o convoace de urgenţă pe Diana Lixăndroiu, jucătoare de la CSM Slatina.

Un lucru e sigur în cazul Cristinei Neagu. De 4 ori cea mai bună jucătoare a lumii, Neagu nu va juca în primul meci al naţionalei României de la Campionatul Mondial. „Din păcate, Cristina Neagu are încă dureri la genunchi și situația ei este incertă în continuare„, a spus Florentin Pera pentru sursa mai sus citată.

România face parte din Grupa E de la Campionatul Mondial de handbal. „Tricolorele” se vor duela cu Danemarca, Serbia și Chile. Competiția este găzduită de trei țări, anume Norvegia, Suedia și Danemarca.

Reclamă

„Antrenorul echipei naționale de handbal feminin a României a anunțat lotul de 18 jucătoare care vor face deplasarea la Campionatul Mondial din Danemarca, Suedia și Norvegia.

Din acesta fac parte:

România a câştigat Trofeul Carpaţi

România a câştigat Trofeul Carpaţi, după ce a învins-o în ultimul meci pe Austria, scor 41-35 (24-17). „Tricolorele” sunt în formă excelentă înaintea Campionatului Mondial de handbal, care va începe pe 29 noiembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul Cristina Neagu nu a jucat în niciuna din cele trei partide, fiind în recuperare după o accidentare la echipa de club, dar şi-a încurajat coechipierele de pe banca tehnică.

Marcatoarele României au fost Buceschi 9 goluri, Laslo 6, Pintea 5, Popa 5, Ostase 4, Bazaliu 3, Badea 3, Dincă 2, Seraficeanu 2, Dindiligan 1, Gogîrlă 1, iar din echipa Austriei s-a remarcat Pandza, cu 12 reuşite.

Rezultatele complete ale Trofeului Carpaţi, ultimul test înaintea Campionatului Mondial, sunt: Austria – Portugalia 32-20, România – Elveţia 33-28, Austria – Elveţia 34-33, România – Portugalia 32-22, Elveţia – Portugalia 34-32 şi România – Austria 41-35.

Naţionala României va pleca la Campionatul Mondial în 28 noiembrie, de la Cluj-Napoca.

Competiţia este găzduită de Danemarca, Norvegia şi Suedia (29 noiembrie – 18 decembrie), iar tricolorele vor juca în grupa E, la Herning, cu Chile (1 decembrie), Serbia (3 decembrie) şi Danemarca (5 decembrie).

Naţionala României este singura din lume care a evoluat la toate ediţiile Campionatului Mondial.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și