Închide meniul

Crina Pintea cere VAR în handbalul românesc: „Au fost momente când eu şi colegele mele am fost pedepsite pe nedrept!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 aprilie 2023, 22:30

Crina Pintea cere VAR în handbalul românesc: „Au fost momente când eu şi colegele mele am fost pedepsite pe nedrept!

Crina Pintea cere VAR în handbalul românesc

Profimedia

Crina Pintea cere VAR în handbalul românesc. Mesajul jucătoarei de la CSM Bucureşti a venit după ce a fost eliminată în derby-ul câştigat cu Gloria Bistriţa, scor 35-29.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liderul Ligii Naţionale, CSM Bucureşti, a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia de pe locul 2, Gloria Bistriţa, scor 35-29 (19-17), în meci jucat în devans la etapa a XXII-a.

Crina Pintea cere VAR în handbalul românesc

Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Cristina Neagu, cu 12 goluri. După pauză, reluarea meciului a întârziat, fiind nevoie de corectarea scorului, care a devenit 19-17 din 19-18, un gol fiind înregistrat greşit pentru Gloria Bistriţa în prima repriză. În minutul 56, Crina Pintea a fost eliminată direct cu cartonaş roşu, după o ciocnire a adversarei Bianca Bazaliu de umărul pivotului de la CSM, care însă nu a intenţionat o lovire.

Aș vrea să încep prin a le felicita pe fete pentru victoria pe care am obținut-o în această seară 🫶🏽și să vă mulțumim pentru susținerea de care am avut parte, ați fost minunați. Așa cum s-a mai întâmplat și în trecut, în meciuri decisive și nu numai, au fost momente când eu sau colegele mele am fost pedepsite pe nedrept, prin decizii radicale, ca și cartonașul roșu din această seară.

Consider că, handbalul românesc are nevoie de camera VAR pentru momente de genul, în care primul impact vizual poate fi înșelător. Dacă într-adevar se poate dovedi ca am greșit, îmi asum și accept sa fiu pedepsită în consecință„, a fost mesajul transmis de Crina Pintea.

Reclamă

În urma rezultatului, CSM Bucureşti măreşte avansul pe primul loc, la 64 de puncte (un meci în plus jucat), iar Gloria Bistriţa rămâne temporar pe locul 2, cu 49, scrie news.ro.

Tot miercuri s-a mai jucat, dar contând pentru etapa a XXI-a, SCM Râmnicu Vâlcea – CSM Tg. Jiu, scor 30-27, celelalte dispute ale serii fiind între SCMU Craiova – Rapid Bucureşti şi Dunărea Brăila – CSM Slatina, în aceeaşi rundă. Alte două meciuri ale etapei se vor juca joi, între HC Zalău – Măgura Cisnădie şi Minaur Baia Mare – Gloria Buzău, iar ultimul va avea loc duminică, între Gloria Bistriţa – Dacia Mioveni.

Urmează celelalte meciuri ale etapei a XXII-a, între 23-26 aprilie, după programul: Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea, CSM Tg. Jiu – SCMU Craiova, Gloria Buzău – CSM Galaţi, CSM Slatina – HC Zalău, Rapid Bucureşti – Minaur Baia Mare şi Dacia Mioveni – Dunărea Brăila.

CSM Bcuureşti va mai juca un meci în devans, al etapei următoare, în 23 aprilie, cu Dunărea Brăila. Restul rundei programează partide între 29 aprilie – 3 mai.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și