Închide meniul

Cristina Neagu a ajuns la 300 de goluri marcate la Campionatul European! Românca a scris istorie în partida cu Germania

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 noiembrie 2022, 17:37

Cristina Neagu a ajuns la 300 de goluri marcate la Campionatul European! Românca a scris istorie în partida cu Germania

Cristina Neagu, mesaj superb după România - Portugalia 35-20

Cristina Neagu, în timpul unui meci pentru România / Profimedia

Cristina Neagu a atins cifre incredibile în România – Germania, şi a ajuns la 300 de goluri marcate la Campionatele Europene! Românca a scris istorie pentru „tricolore”, la un turneu final în care naţionala lui Florentin Pera a ratat calificarea în semifinale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristia Neagu a ajuns la 300 de goluri marcate la Campionatul European, la doar o zi după ce a doborât recordul all-time al marcatorilor de la turneul final european.

Cristina Neagu, cifre incredibile! A ajuns la 300 de goluri marcate la Campionatele Europene, după cele reuşite în partida cu Germania

Cristina Neagu a reuşit să marcheze patru goluri în partida cu Germania, până la jumătatea reprizei secunde. Deşi meciul nu mai contează pentru o eventuală calificare în semifinalele competiţiei, Neagu a reuşit să atingă un record personal incredibil!

Cu cele patru reuşite din ultima partidă din grupă, interul care evoluează pentru CSM Bucureşti a atins o cifră incredibilă, de 300 de goluri marcate, la Campionatele Europene!

Acest record este unul colosal, dacă ţinem cont de faptul că nu se iau în calcul doar golurile marcate în handbalul feminin, ci şi în cel masculin. Neagu i-a devansat de altfel pe starurile Nikola Karabatic sau Valur Sigurdsson, care de asemenea au scris istorie pentru naţionalele lor.

Reclamă

Cristina Neagu a scris istorie în România – Muntenegru 34-35

Cristina Neagu a scris istorie în România – Muntenegru 34-35. Neagu a avut o prestaţie senzaţională şi a reuşit să marcheze numai puţin de 9 goluri. După această performanţă, Neagu a devenit golgheterul ALL-TIME al EURO, indiferent dacă ne raportăm la competiţiile feminine sau cele masculine.

Cristina Neagu rămâne una dintre cele mai bune jucătoare de handbal din istorie. După cele 9 goluri marcate cu Muntenegru, Cristina Neagu a devenit sportivul cu cele mai multe reuşite la un Campionat European.

Cristina Neagu a marcat în total 296 de goluri, cu 8 mai multe decât handbalistul islandez Gudjon Valur Sigurdsson. Pe locul 3 în acest clasament este starul Nikola Karabatic.

Reclamă 4 / 0/3

Cristina Neagu a făcut iureş după România – Muntenegru 34-35

Cristina Neagu a făcut iureş după România – Muntenegru 34-35. Cea mai bună jucătoare a României a atacat dur arbitrajul şi a avut un discurs în care a incriminat, punctual, mai multe faze.

„E al nu știu câtelea meci de la Europeanul care se desfășoară în acest fel. Nu mă interesează că se va spune acum că așa suntem noi românii, că vorbim despre arbitraj atunci când pierdem. Dacă nici acum nu-ți dai seama că eram echipa care merita să câștige, înseamnă că nu ești român sau nu îți pasă de sport! S-a văzut clar pe teren.

Chiar vreau să văd ultima fază. Sunt 99,99% convinsă că jucătoarea din Muntenegru a făcut dublu dribling înainte să scoată 7 metri. Dar bineînțeles că arbitrii nu vor să se uite la video la niciun meci de ale noastre.

Eu nu am ce să spun. Azi am luptat din primul în ultimul minut. Echipa a fost senzațională. Meritam să câștigăm. Aceste fete care ne-au arbitrat nu ar trebui să arbitreze pe nimeni. Pe mine nu mă scot arbitrii din ritm. Eram foarte obosită, a fost al 5-lea meci. În permanență am jucat la supraveghere sau om la om. Eu cred că am făcut un efort supraomenesc jucând și în apărare.

Nu mă scot arbitrii din ritm, dar s-a văzut că din primul minut au arbitrat în felul acesta. Nu am nicio treabă cu Muntenegru, iubesc Muntenegru. Nu e vina fetelor. Dar am fost echipa mai bună.

Azi am fost echipa mai bună și meritam măcar un punct. Am fost echipa mai bună, trebuie să o spun din nou. Dar nu poți juca handbal așa. Putem fi români, neromâni, danezi, dar cu un astfel de arbitraj nu poți juca.

Nu ai cum să joci împotriva unor astfel de decizii. Fetele astea nu cred că știu ce s-a întâmplat azi, nu știu ce au arbitrat. Mi-ar plăcea ca arbitrii să se uite la meciuri și să-și vadă greșelile. La meciurile noastre, arbitrii nu se duc să vadă ce s-a întâmplat. La celelalte meciuri, se uită mereu la video.

Reclamă

Eu tot cred că la ultima fază, Itana Grbic a făcut dublu dribling înainte să obțină 7 metri. Arbitrii nu vor niciodată să vadă fazele pe monitor. Și nu înțeleg de ce. Era un meci extrem de important. Consider că nu e corect”, a spus Cristina Neagu la interviul de după meci, conform gsp.ro.

Recomandări
  • Cristina Neagu, cifre astronomice
  • A marcat 300 de goluri la Campionatele Europene

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și