Închide meniul

Cristina Neagu a atins o bornă fabuloasă în Champions League! CSM Bucureşti a ratat însă calificarea directă în sferturile Ligii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 februarie 2024, 17:01

Cristina Neagu a atins o bornă fabuloasă în Champions League! CSM Bucureşti a ratat însă calificarea directă în sferturile Ligii

Cristina Neagu a atins o bornă fabuloasă în Champions League!

Cristina Neagu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Cristina Neagu a atins o bornă fabuloasă în Champions League. Interul stânga al campioanei României a marcat 7 goluri în meciul Odense – CSM Bucureşti, scor 29-25, din grupa A a Ligii Campionilor. Chiar dacă CSM a ratat calificarea directă în sferturile de finală, Neagu a obţinut o performanţă uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Handbalista în vârstă de 35 de ani a ajuns la 1100 de goluri marcate în Champions League. Este a doua jucătoare care ajunge la o astfel de bornă. Poate chiar spulbera recordul stabilit de Jovanka Radicevic, de 1133 de goluri.

Cristina Neagu a atins o bornă fabuloasă în Champions League

Campioana României, CSM Bucureşti, a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia Odense, scor 29-25 (16-11), în ultima etapă din grupa A a Ligii Campionilor. CSM încheie pe locul 4, ratează calificarea directă în sferturi şi va juca optimi de finală, cu Krim Ljubljana.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Aardahl 5 goluri, Housheer 5, pentru Odense, respectiv Neagu 7, Flippes 5, pentru CSM, anunţă news.ro.

Reclamă

În etapa a XIV-a s-au mai jucat partidele dintre SG BBM Bietigheim – Buducnost 34-16 şi Gyor – Brest 32-32, ultima dispută fiind între IK Savehof – DVSC Debrecen.

După 14 etape, Gyor (23 puncte) şi Odense (21) se califică direct în sferturile de finală, iar echipele de pe locurile 3-6, adică Brest, CSM, SG BBM Bietigheim şi DVSC Debrecen vor juca optimi cu formaţiile din grupa B, câştigătoarele urmând să ajungă în sferturi.

Rezultatele CSM Bucureşti în grupa A: 28-24 şi 25-29 cu Odense, 24-26 şi 31-28 cu SG BBM Bietigheim, 23-27 şi 26-24 cu Gyor, 41-26 şi 35-26 cu IK Savehof, 28-30 şi 21-24 cu Brest, 29-24 şi 44-26 cu Buducnost, 29-29 şi 30-23 cu DVSC Debrecen.

Reclamă 4 / 0/3

Clasament:

1. Gyori Audi ETO KC 23 puncte
2. Odense Handbold 21
3. Brest Bretagne Handball 17
4. CSM Bucureşti 17
5. SG BBM Bietigheim 14
6. DVSC Schaeffler 13 (13 jocuri)
7. Buducnost 5
8. IK Savehof 0 (13)

În grupa B a competiţiei evoluează şi vicecampioana Rapid Bucureşti. Deţinătoarea trofeului este Vipers Kristiansand.

Cine este persoana care s-a opus organizării unui meci de retragere pentru Cristina Neagu!

Federaţia Română de Handbal (FRH) a votat organizarea meciului de retragere pentru Cristina Neagu. Au fost 14 voturi pentru şi unul împotrivă. Iată cine este persoana care s-a opus organizării unui meci de retragere pentru Cristina Neagu!

Președintele clubului de handbal masculin Potaissa Turda, Flaviu Sâsâeac, a votat împotrivă în Consiliul Director. El şi-a explicat şi decizia.

Am considerat că, dacă tot are FRH resurse financiare pentru a organiza gale de retragere, asemenea evenimente ar trebui să vizeze mai multe sportive.

Cu tot respectul pentru cariera sportivă a Cristinei Neagu, dar România a avut handbaliste cu un aport la națională sau în cupele europene infinit peste ea.

Reclamă

Cu scuzele de rigoare dacă omit pe cineva, dar trebuie să nu uităm vreodată de Mariana Tîrcă, Vali Cozma, Luminița Hutupan, Cristina Vărzaru, Steluța Luca, Ramona Farcău, Vali Motogna, Valentina Elisei, Narcisa Lecușanu, Aurelia Brădeanu, Paula Ungureanu și cu siguranță și alte doamne ale handbalului românesc.

Dacă venea președintele de conjunctură al FRH cu propunerea de a face o gală a performanței pentru toate cele care ne-au adus bucuria handbalului în suflet prin rezultate imense obținute, aș fi votat cu două mâini inițiativa.

Dar așa, consider o mare nedreptate să îi organizăm Cristinei Neagu o gală de retragere doar pentru că pare a fi mai comercială în ochii președintelui Din și să uităm de restul fetelor care au dat și ele totul pentru națională, dar care au avut rezultate mult peste Cristina”, a declarat Flaviu Sâsâeac, potrivit welovesport.ro.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și