Închide meniul
UPDATE

Cristina Neagu a avut parte de o surpriză din partea fanilor, la CSM Bucureşti – Brest 30-30! „Messi din handbal” a egalat în ultima secundă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 5 februarie 2023, 18:41

Cristina Neagu a avut parte de o surpriză din partea fanilor, la CSM Bucureşti – Brest 30-30! „Messi din handbal a egalat în ultima secundă

Cristina Neagu a avut parte de o surpriză în timpul meciului CSM Bucureşti - Brest

Cristina Neagu, în timpul unui meci pentru CSM Bucureşti/ Profimedia

Fanii au creat un moment special pentru Cristina Neagu, la partida dintre CSM Bucureşti şi Brest. Suporterii au celebrat faptul că interul stânga al vicecampioanei României a ajuns la 1000 de goluri în Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti îşi dispută partida din grupele Ligii Campionilor, cu Brest. „Tigroaicele” sunt deja calificate în sferturile competiţiei, însă cu o victorie în Sala Polivalentă îşi păstrează primul loc în grupă.

Update: CSM Bucureşti a terminat la egalitate partida cu Brest, scor 30-30. Cristina Neagu a egalat în ultima secundă a partidei. CSM este lider în grupă şi calificată anterior în sferturile de finală.

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Neagu 9 goluri, Dembele 5, iar de la Brest s-a remarcat Jaukovic 8 reuşite.

Cristina Neagu a marcat golul egalării în ultima secundă a partidei.

Reclamă

În urma rezultatului, CSM Bucureşti are 22 puncte, cu un bilanţ de 10 victorii, două remize şi o înfrângere, fiind calificată în sferturi încă din etapa trecută. Pe locul 2 se află Vipers (21), urmată de Odense (16).

În etapa a XIII-a s-au mai jucat partidele dintre Vipers – Krim Ljubljana 36-31, FTC Budapesta – SG BBM Bietigheim 28-23 şi DHK Banik Most – Odense 19-37. În ultimul meci din grupa A, CSM Bucureşti va juca în deplasare, cu Krim Ljubljana (12 februarie).

Cristina Neagu a avut parte de o surpriză, la CSM Bucureşti – Brest

Fanii prezenţi în Sala Polivalentă i-au pregătit o surpriză Cristinei Neagu. Mai exact, suporterii au venit echipaţi cu un mesaj special, inscripţionat pe cartoane: „Neagu 1000. Ai scris istorie„, se arată în mesajul afişat de fani handbalistei române.

Reclamă 4 / 0/3
Galeria celor de la CSM Bucureşti, în timpul partidei cu Brest/ Antena Sport
Galeria celor de la CSM Bucureşti, în timpul partidei cu Brest/ Antena Sport

La partida cu Bietigheim, din deplasare, din etapa a 12-a din Liga Campionilor, Cristina Neagu a scris istorie. Românca a ajuns la 1000 de goluri marcate în Liga Campionilor, competiţie pe care a câştigat-o alături de Buducnost în 2015.

CSM Bucureşti este lider în Grupa A, din Liga Campionilor. „Tigroaicele” au 21 de puncte după 12 partide, înaintea duelului cu Brest, din etapa a 13-a.

Cristina Neagu, imagini emoţionante alături de mama sa după meciul uriaş cu Rapid

Cristina Neagu a oferit imagini emoţionante alături de mama sa după meciul uriaş cu Rapid. Neagu a fost cea mai bună marcatoare a derby-ului, cu 7 goluri.

CSM Bucureşti a făcut un pas uriaşă către titlu, după victoria fabuloasă din derby-ul cu Rapid. Neagu şi-a condus echipa spre victorie prin cele 7 goluri marcate.

Bucuria a fost uriaşă pentru Cristina Neagu la finalul meciului. Cea mai bună handbalistă a României a mers direct în tribună şi şi-a îmbrăţişat mama, sora şi nepotelul. Imaginile oferite au fost extrem de emoţionante.

La rândul lor, chiar dacă au pierdut, jucătoarele de la Rapid au cântat alături de fani la finalul partidei, chiar dacă rezultatul nu le-a fost favorabil.

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 27-26 (13-13), în faţa unor tribune arhipline din Sala Polivalentă, biletele pentru confruntarea cu Rapid Bucureşti fiind vândute în totalitate de câteva zile.

Reclamă

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 7 goluri, Dembele 5, pentru CSM Bucureşti, respectiv Kanor şi Badea, cu câte 5 reuşite, pentru Rapid Bucureşti.

În urma rezultatului de luni, vicecampioana CSM Bucureşti se distanţează pe primul loc, cu 40 de puncte, iar Rapid Bucureşti, cu 31, coboară pe locul 4. Pe locul 2 se află Gloria Bistriţa (34), iar pe 3 este SCM Rm. Vâlcea (32). Meciul CSM – Rapid a fost ultimul din etapa a XIV-a, prima a returului Ligii Naţionale.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și